Apa lebihnya dia?

I dont want to talk about this actually. But i keep on thingking about this till feel like nak meletoppp sebab x mampu luahkan persoalan tu pada yang dituju!

Dear u sama ada suka atau pun tak sama ada sedar atau pun tak, saya perempuan yang langsung tak ada apa apa hubungan dengan awak ni memang dapat rasa kalau ada yang x kena. Sangat kasihan pada diri sendri bile keep on thingking something bad happen to you due to feel unease this few weeks. Till I decide to stalk his social media and only to know that he was happily talking about future planning. And what was is that? Marriage. I r.e.a.l.l.y .h.a.t.e. To say this but yet yes i still feel t.e.r.l.u.k.a k.e.c.e.w.a m.a.r.a.h dan s.a.k.i.t.h.a.t.i!!

Apa lebihnye perempuan y baru dikenali tu compare to my self yang dah ada dengan dia selama 7 tahun. Even on off but still i am here. Terluka dan terhina sangat! Adakah Sebb die muda so bila dengan die awak rasa awak boleh protect orang? Atau sebb dia lagi muda so awak rasa awak boleh bimbing or buat dia turut kata awak? Or sebab die orang bandar mcam awak or sebb die baru nak start bina life macam awak?

Dan Apa kurangnya saya? Adakah kerana saya sama baya dengan awak makanya awak rasa susah untuk 'ajar' saya, adakah kerana saya dah berkerjaya awak rasa saya akan jadi egois dan kemudiannya tak akan hormat awak sebagai suami, adakah sebab keluarga kita yang jauh berbeza darjatnya. Kalau itu yang menjadi penyebab makanya siapa yang keep on judge without wanna knowing the truth!!

I have to admit i am a little bit harsh, quite paranoid, easy to kecil hati marah tapi dont you think dat every action of mine due to you yourself too.

Sadisnya both of us have hundred's of mutual friends. Tapi.. Tak sampai sepuluh orng pun tahu kita baik, rapat dan sebagainya. Tapi magiknye kuasa Allah tu besar walau sikit je orng y tahu tapi macam macam cerita y saya dengar.!

Bodohnya saya sebb percayakan awak. Lagi bodoh sebb sekarang sy tetap percayakan awak!! Awak dan perempuan tu sangat sangatttt annoying and.. I dont want to say this but i do hope karma will come to you.  Thank for every single things. I will never forget this !!

Popular Posts