Sunday, May 22, 2016

Room view @ Lexis Hibiscus PD

Last entry perhaps haha. Bnyk sngt gmbr nk letak. Semua menarik. Dengn hrpn one day dpt imbas blik n ajk husbnd dtng. Best gak honeymoon sini haha. Lets awk. Eh :p

So ini gmbr gmbr dlm blik kiteorng. Bilik 089!


Tengah2 di antarai steam room and pool! Mase ni nk blik dh. Knangan terakhir ktenya haha..Kolm tu dkt 4 jm gk la berendam. Sauna x sampai StNgh jm Msuk. Fara kn pkai clens 24/7. So mls buang susah la nk bertapa dlm tu hihi. 


Yee sile percaya sy berendam dlm kolam dngn Sopn sekli haha :p sanggup korbnkn tudung n bju semata nk amik gmbr. Mlm smlm gune bj t shirt co sebb syng bju. Demi amik gmbr rela i olss haha. 5 min kemudian campk tudung. Ouh lupe pool kiteorng sipi2 nk ngadap pool orng lain tpi sebb sipi2 so xnmpk sngt so Xsopn sngt lah we all pun dlm kolm haha  Btw demi nk amik gmbr jugk dekt sesetengh jm gak biar jari bleeding. Terkna tpi pool . x thu la ape y tjm. Mase kt sna skit pun sebb hppy so x hirau. Blik ni bru terasa siksanya huhu

Btw fara xpandai berenang. Fini paNdai. So die ajar. Tpi fara asyik la tengelam haha. Blik tu ckp kat dieorng nntila nk suruh husbnd y ajar konfiden sikit gelak je die. Tpi btulla bljar ngn husbnd die akan tngok 24 jm ngn kawan lepas dah seimbang die lpas fara terkapai22 di lautan cinta eh dlm kolam. Risau haku lmas . walau skat dada je airnya kalo Allah kte jdi make jadi jugak. Haha


Our room view dr pool. Ade due katil! 2 sofa bed. Ekhem fara tdo ktil sorang heavennya haha..



Yes this is my bed. Bersihkn haha. Bngun dr tdo fara kms cntik mcm ni blik. Eh rase ni timeblik la ke mase dtng ek lupe dh. TPi kwan ckp knpe kmas pkja die kn ade. Me "da terbiasa" haha btullh da terbiasa bngun kms ktil so fara kms la plus nk amik gmbr skli haha


Dlm almari ade bathrobe,seterika, pyung, iron board y attach trus, slipar n sebgainyaa. Ouh itu bju fara y nk dgosok. Kisah lucu. Fara ingt tempt iron tu klis pnas lpas gosok trus letak blik kt tmpt die. Tibe2 kwn ckp bau hngus ape ni. Me lju2 angkt ltak tpi haha. Nsib satu bulat je n sikit je sorry pak i olss x thu pak haha 


Make up room? Ke y mne ek. Jumpe suiz mke up room tpi x thu y mna. Y ni la kowt. Ruang ni btul2 kt dpn bathroom tpi sauna & pool.ruang no 2.1st blik tdi pastu 2 y ni 3rd sauna n pool.  Bwh die cermin blh tngok ikan loncat2 tpi air keruh so x nmpk haha.walau cermin nmpk kukuh tpi fara hrus meloncat klo lalu stu tkut.tkut cermin tu pecah. Jtuh mati nnti haha. Btw  Ahhh heavennya klo honeymoon sini. Blh same2 gosok gigi n bersiap kt sini sebb ruang die open n besar. Ade hair dryer bgai. Complete !! sayang jommm haha :p 


Morning view. Tu kecik2 tu la kapal y fara cter tdi. Rase mcm ya Allah indah sngt dekt sini. X nk blik. :'(


Gambar terakhir dekt dlm blik! Da jadi dp wassap dah haha! In sya Allah ade rezeki kite datangsini ya awk. Please2 haha. Thanks Allah untuk apa y dpt hr ni. Xpernh mimpi nk jejak.kate mereka price 1blik RM1k plus jgk. Tpi skng promotion dpt hrga RM800+-. Memng idokle fara kuar duit untuk bilik je. Tpi itu sblum dtng. Dah dtng ni rase mcm berbaloi gile tpi ngan syarat dok dlm je jngn kuar . syng la byr mahal x stay 24/7 haha. 

Tpi i think much more better klo ade trai kat pool tu plus pasang lampu kasi cerah skit. Malam xde lampu tau. Malap.fara buat parti ngn kengkawan malap je suasana. Memng la die xnk bgi jiran dpn nampak kite ngah buat kuak lentang bagai tapi malap sngt. Klo ade lampu cerah plus blh pasang tirai blh la nak buat ape pun eh haha. Y ni sbb sipi2 so nmpk jugk la orng cume xnmpk btul2 je haha.

Selain dr gmbr ni ade la ruang wat kje sekli ngn tv melkay kt dinding. Ade pti besi ade peti ais. ade pnimbng berat. Sebagai amaran xnk bg overmkn kowt haha.N dlm toilet adee adeee fon! Buat bergayut ke ape haha y ni lucu.lgi lucu toilet n bathroom xde kunci. Pintu kca. So demi keselamatan bersama we all buat agreement. Klo xde orng xyh tutup pintu.klo pintu tutup mksudnya ade orng jngn terjah haru nnti haha. Overall best. Mmng nk dtng lgi. Jom awk! K bye :p