Friday, March 4, 2016

Otw ke Johor

Currently dlm bas heading to Johor! Rare kan tu orng lain tdo kite hupdate blog haha. Tapi sebb clens x buang so mate ngantuk gile pun tahan je la. Buang kang pasni x nmpk pulk. Ouh ya sy xde spec T__T

Btw kisahnya my best friend nk brtunang!! Esok!! So fara dr putrajaya amik bas kt tbs n pgla johor. Umah parent die. Serba salah sbnarnya nk pgi sebb tunng2 kan selalu family2 je but she insist me to be there for her special day so here i comeeee!! :p

Honestly kdng sebak pun ade nk brtunng da die eh lucu pun ade sbb wah da nk bertunng. :D We all knal mase dip. Xpnh seklas pun. Klas gabung je tpi fara xpnh perasan die.Jumpe kt tren. Masing2 nk blik umh sist, die bts fara putra. Student lain tinggal kt hostel kite berdue je ulng alik selalu terserempak kat tren chan sow lin. Pendek crite kedua dua forever alone ni end up jadi kawn baik. !!

Setiap bln kuar lepak tngok wayang, story itu ini. Selalu terpkai bju kurung patern sme, suke buat kputusan drastik same same, kadng2 pikir bnde samee. N pnh kecewa sma sama. Haha. Hilang suara klo kiteorng bercerita. X pnh habis.Tpi mase dip je la same same. Deg lain. Tpi still contact n jumpe. Skng both da kje. Kat af! Die kl fara puchong slngor. And same kje kire cukai2 client.masa berlalu y xsame die makin bergaya, high maintenance dan da jumpe futures, da melangkah ke depan. Fara pulak simple. Cm bdak2.x high maintenance pun! bedal je ape jenis brand pun. N just undur dri dr hdup seseorng . melangkah ke blkang. Kontra btul.

Both memng pnh kecewa. Selalu pkir kite bdua ni  akan jatuh cinta ke ea suatu hr nnti. Tpi yaa kuasa Allah. Fara kdng spechless ade. Nk nngis ade sbb mcm xpercaya plak bahagia da dpn mate hehe! Eh mate die la. X sangka jgak kiteorng ni da smpai tahap umur blh kawin dah ahaha..

Dear azie! Moga bhagia! Xsngka esok akan brgelar tunng orng. Hopefully both our partner blh rapat mcm kite due. X selalu jumpe tpi always contact! Next anak anak plak y berkawan.wahaha. sape tahu ade rezeki dptla kawin thun n bln same! Thun dpn bln 3! Haha

CONGRAT!!! Ti amore!!


Update : da settle dah bertunang! Baru blh publish line x clear alang2 up trus pict hihi :D