Saturday, October 17, 2015

Hijrah Hati

Dlm hidup x semua y kita nk kita akn dpt. Kadang2 kita terpksa lepaskn sesuatu bkn sebb kita mahukn ia tpi sebb kita thu ia akn mnjadi lebih baik tanpa kita.. Cinta x semudh itu untuk dtukr gnti awak.. Xsemudh tu...

#hidupdalammati

Wednesday, October 14, 2015

Picnic di Pantai Bukit Keluang, Besut Terengganu

Kt off ade staff bru name Akif Zafran! *Cntik nme kn haha* umur 23 i think. Lupe dah .. Die ni tertibe hrtu ckp jom g bkar ayam.. Lme n bnyk kli da sebut tpi mne la we all sempt nk lyan bahaha. So hr ni sempena cuti awal muharam termakbul la cite2 die tu.. Semua drncng dlm mse due hr je. Ckup x ckup orng decide nk on jee & kite decide untuk ke Pantai Bukit Keluang, Besut Terengganu.

G 3 buah kete. Me, Akif & mairah. Mmndngkn mereka semua dr kb only me dr tm mkenya decide ntuk jumpe di Pasar Tol Bali. Mule x ykin nk drive hoi mne pnh Fara drive jauh dr kb huhee. Tpi glad to have gps, amalin & dee as a partner. Klo sesat sesat same2 hee! :p

Tolk kul 8 dn smpai kul 10! Tmpt die woo sumph cntik. I mean still terjga la blh lpk lgi. Pntai di klntan for me bnyk y da tak leh turun cecah kaki ke air.. Ade btu y hadang. Y ni.. Blh mndi lgi beb. We all picnic btul2 dpn air. Depn gua! Omei. Ok x yh bnyk ckp tngk gmbr jee!! :D

Proses membkar ayam bermula. Eh jap jap.  bkn y ni last dah.. y mule mule bkr orng lain mairah amik kredit je haha :p k gurau :p

All click was there! Yeay! Love them much! Ouh btw y kecik to my sist & lki blkng tu tunng bdk dpn tu.. Y amik gmbr? Ex staff y masih dknang sampai sek :p

Ouh btw fara bawak adik due orng saje suke2.. Nk suh tlong ambikkn gmbr skli nnti jdi our photogh haha T__T 

Me? Tukng pantau dieorng bkr je! Senior katekan lalala :p

K itu je gmbr y blh diupload. Ok la dr xde haha. Mse g fara follow tngh2 time blik fara bkk gps.Mse tu fara dok drive tngh2 jugk. Dieorang belok kanan tpi gps  suruh kiri. Mule2 fara ikut lgi knn tpi tngok km brrtmbh so i olss terus u turn without hesitate. Mairah kt blkng pun bhnti skli. Xphm knpe fara u turn :p

So blik asing n selmt sampai ngn jayanya. 1 jm 10 min i think. Time g 2 jm tolk lpk tunggu orng mungkin 1 jm 35 kowt. Jimat mase. Phewww bangga plk ttibe bjya drive jauh gile hehe. :D 

Friday, October 9, 2015

10.10.2015

I miss arwah... 2 thun berlalu..

2 thun y xkn merubh ape ape. 2 tahun y xkn merubh keadaan untuk mnjadi lbih baik. Berulng kli hati diusik dengn kata kata dan berulng kli jugak hti terhiris dengn segala tingkah laku..

Klo Fara tahu ini ending die sumpah demi Allah takkan sesekali hati bnarkn die malangkaui batas seorng kawan..

Dan sekarang dsaat hati terlanjur sayang dri x mMpu untuk bersuara mahupun tahan hati dari terluka walau sekali..walau hnya untuk sehari..

Seriously am give up & dont know what to do.. Penat sangt penatt.. Dan ia sNgt membodohkan..