Monday, August 3, 2015

Susah

Susah main dengan perasaan ni kan..

Susah bile kene buat decision yang tidak memihak pada y perlu

Susah bile kene proceeds walau tak nak

Susak bile pikir eh kenapa die macam tu

Susah bile pikir waaa untungnyaa

Susah bile pikir 'awak ni kenapa xde perasaan sangat! X care langsung blerghhhh :P'

& lagi susah bile pikir bila nak kawin ni. Xnak keje. nak main ngan baby je haha..

bla bla bla.

Semuanya susahhhhhhh la konklusinya... eh ? ea? haha acah je..

xde apepun nak tulis. Harini puasa ganti yang ke-3! esok ada jamuan hari raya and farewell party Faizol yang sengal tu haha* asyik mengamuk je fara ngan die minggu ni.. bile lagi.. pasni xde dah haha :P*

skang asal masuk off mula panas satu badan. Demam! ke sebb aircond sejuk sangat. eh ke sebb semua bende bertubi2 dalam kepala. ENTAHLAH. saya ingt nak balik baca novel je. xnak fikir ape2 dah miahaha

da haritu kene marah sebab banyak fikir and fikir susah. kena relax2 aje kononnya. hurm ! BAIKLAH! kene tdo lewt main game 24/7 je la baru la boleh relax.. like U ? k whatever haha..

2 hari lagi!!!!!!!!! YEAY!!!!!!!




P/s: Entry xde motif pun! skang rehat tngah dengar lagu ni dan saya bosan.. T__T