Friday, June 5, 2015

Fallen in love :D

~~ Terhakis sudah segalanyaa.. Ceritera cinta kau dan aku~~ *Terhakis/aweera*

Fallen in love is not easy. Nk jatuh payah nak pertahankan lagi payah. Bila jatuh mana kite nk tahu ia adalah mr right y betul betul right. Kadang kita ingat our mr right tp eh tbe tbe jadi mr wrong lol :p

Until now still asking my ownself ape y dcari sebenarnya.. Orng kate n dri sendri pun selalu kate cube bgi peluang cube dan terus cube tapi hakikatnya walau hanya untuk mencube pun x mampu.

Cinta boleh datang kalau kita cuba.. Mungkin btul mungkin x. Tp kalo at the first place pun kite tngok kite dengr kite beraksi n terus hati cakap "u are not eligible enuf to be my husband" then agak2 hati akan bgi peluang ke? X.. Akal kate cube tapi hati awal2 da menolak. Try la to rasionalise ur own self agak2 berjaya ke. Klo hati pun da x mampu bertoleransi dengn akal what will happen then..

I hate it when i need to think about the others opinion regarding my ownself..regarding my treatment regarding my relationship .. Semua y berkaitan dengn cinta dan lelaki sy bnci untuk fikirkan. Benci ! Full stop.

Orng bolh ckp mcm mcm. Kate kite nk suka orng tu la orng ni lah. Kate kite terlebih ramah terlebih baik ngn orng tu orng ni kate kite sombong with orng tu orng ni kate kite nk y kaye nk yang hensem lah nk y berduit lah nk y ade jawatan lah.. Macam macam hakikatnya hati kite hnya kite y thu. Eh mungkin. Tp for me sy x thu ape y hati saya nak.

Hari hari deals with orng y pelbagai status. Kadang x sedar terlebih bergurau senda kadang x sedar ada hati y mulai curiga kadang x sedar ada mata y mula memandang Kadang x sedar ada y mula terasa kadang x sedar ada hati y mula berharap..Dan ..kadang kta xsedar ada hati y terluka..

Ya Allah andai saja aku tahu ape y ade dalam hati mungkin lebih senang untuk merungkai seribu persoalan. Xperlu ada y curiga x perlu ada y terasa x perlu jatuh cinta pada y salah x perlu juga berharap pda y x pasti dan x perlu juga menghitung waktu..

Tapi... whatever happen not even once i'm stopping to praised my ownself for being me. I love my self!! As much as i love u maybe eh :p

Btw esok nk g pahang!! Cuti!! Yeay!!