Tak Puas Hati!!

Geram benci marah sebal! Rase macam perasaan ni da sebati dalam hati.

Every day try to be positive, kene marah kena 'tolak' jatuh nangis bangkit senyum*ulang sejuta kali*

Ketenangan dalam hati makin hari makin hilang, iman dan kesabaran entah kemana. Rase macam robot pun ade. Tp robot die xde rase nk marah ngumpat mngata y boleh buatkn kite berdosa kemudian masuk neraka! Ewah you 0lllss yang perangai x macam manusia kiteorang y masuk neraka?? Gud job!!

Hati ni sakit y teramat bile tengok sorang demi sorang berlalu pergi disebabkan keegoaan korang..

I will never ask for more.. Just nk mintk kami diberi sejuta kekuatan.. I love them.too much! Sakit y dieorang rase,kite pun rase tapi sorry i forgot that u have no heart? Satu kebaikan y dibuat dicanang setahun tapi sakit y diberi tak sepadan dengan kebaikan y diterima.. Berjuta kali maaf dan pemahaman diberi.. Wanna ask more from us?? This is nonsense and stupid!! Dan sejuta rase hitam yang dilakarkan dalam hati mohon both sweeeeet couple juge rase.. Amin...

P/s : bile kau jatuh sakit kite semua risau, seteruk mana pun kau layan kami kite cube pham tapi kesabaran kami, especialy aku semakin hilang.. Kalau kau lupa aku nak ingatkan y dunia ni n segala harta y kau ada ALLAH y punya. Dont talk about image in front of us! coz ur image already tarnish, not just only in front of us but also da world and ALLAH. ALLAH maha melihat jgan lupe tu.. :)

**fuh fuh! Lepas geram.haha..saya x mention name kan so xdikire ngumpat kn kiki..YA ALLAH permudahkan hari hari kami..amin...

Popular Posts