Tuesday, March 24, 2015

Lagu Cinta katenyaa :p

~~ Di atas perih kau menari, Di atas tangis kau bernyanyi, Kau sayat hatiku
Dengan cintamu, Cinta Bukan hanya harapan, Cinta tapi kepastian, Cinta Bukan menyakiti hati. Disaat luka kau tak ada, Disaat duka kau tak setia, Cinta seharusnya Tak begitu ~~ Lagu Cinta/Asmara *ulang sejuta kali

-------------------------------------

Alangkah bagusnya kalau kite boleh memilih dengan siapa kita nk jatuh cinta.dengn siapa kite nak pertahankan what so called cinta.. Bagus kalau kite dapat tahu who is our half.x perlu terhegeh2 nk mencari nk mencuba nak kecewa nk nangis eh :p

Tpi klo pikir blik klo semua terhidang depn mate i mean we know who is our half dr awal without sempat explore dunia pun x best juge kan.ye lah blik blik muke same.kite ni dahlah mudah bosan eh bkal mengundang penceraian gtu. Haha ..mintak jauh..

I wish cinta saya mampu membuatkn saya kata YA tanpa sejuta alasan disaat ia mahu saya mngatakan YA. reason? i belive him.i believe every single word y kluar dr mulut die.

I wish bile mana saya kata YA tapi die kate TIDAK. Dia akan stay pada TIDAK walau berjuta kali saya merayu untuk YA! Die kene teguh n kene yakinkan saya y TIDAK adalah y terbaik.

I wish cinta saya seorang y pandai kawal perasaan. Setinggi mana marah die pada saya die xkn pernah tinggikn suara. rase sweet bile mana laki die gengam tngan die dek kerana tahan marah than perasaan. Tp klo saya terover mencabar jiwa die bleh la lempang saya laju laju eh x x. Jngn laju laju pecah mulut iolss nnti ..terus lari blik rumh mama :p

I wish cinta saya jnis y cool.klo die x sabar die akan like "oii sayang!! Bkn bgtu tp bgini..." sweet oii haha. Spontaneous. Inspired by... Eh haha jngn risau sy x layan pun cume kdang nk ketawa pun ade.lucu..

I wish dengan hnya mndengar suara die saya boleh jatuh cinta berkali kali.lagi dan lagi. Ketahuilah akan hakikat jatuh cinta itu sangt mudah tpi nk kekalkn cinta tu sangttt susah apetah lgi bg manusia mcm i olls y independent x caye kat orang curiga tinggi berlagak emo ego etc etc.. Ouh iolss mmng punye perangai yang negative sahaja haha

Akhir kate kje as a consultant mcm mcm jnis orng aka lelaki y saya jumpa.ade y kaye director ceo ank datuk ke etc etc tp humble..elok budi bicara walau bossy2 sikit. Cmpurla negative positive.ade juge tua xsedar dri brlagak kaye call tahu marah marah etc etc y buat haku rase what the hell ade laki mcm ni. T___T ade juge y baik budi bicara tunjuk mna btul mna salah bgi ruang dan peluang btulkn kesalhan cume kdang kesabaran die hilng ugutan la jdi mainan like "awak jngn tanya soalan y mencabar keimanan saya..karang..." " awak niiii.klo ade depn saye ni memangg.." Takde kate kate haha .tahan sabar kowt.kadang fara pikir mereka2 y berjawatan ni bile attitude baik ngn iolss pelik la juga .kenape?? Client kn always right .. Tp klo jniss y xde attitude susah juga sebb dan dan tu juge haku rase nk tembak dieorang.eh.tp syukurlh bnyk kawan/kenalan y fara dpt dr pelbgai generasi n sektor baik tua dan muda baik y hensem n tdak, baik y  suara y buat rase nk call bnyk2 kli sebb suara die blh buat cinta datang bkli2 atau suara y rase klo bunyi tepon terus nk buat buat msuk icu.x nk jawab call.annoying T___T

Motif sebut sal client? Contoh je.. kisahnyaa bile jumpe y baik i was like wah bgusnya klo awak sebaik en N. Or wah bestnya klo suara awak Selembut en R.eh harap awk x mcm en tuu.ermm agaknya klo awak da tua will u treat me like this uncle treat me.. Or will u be the best partner for me.. Pham knape sy blik kje lewat phm knpe iolss blik kje muke masam (kne marah ngn bos or client hehe) teman buat tc sebb esok nk kne submit.. G mkn kt luar coz i olss x sempt n mlas msak.boring bosan mls! Pnat kje haha..mcm mcm..

Tapi.. Itu hnya pertanyaan y x terungkap..x pernah terungkai lgi... Cinta bukn hnya harapan tapi kepastian.. bak kate lagu cintaaa tuu..kate lagu tu la ..kate i olss never mind.just take ur time.walau berjuta godaan jodoh itu tetap satu.hanya cepat atau lambat..walau kdang saye rase nk jatuh cinta kt orng tu orng ni tp sy thu mereka bkn awk..wish u have very gud life.find me once u are ready..eh x x .silap. sile muncul before 31/12/2015!! :p

Akhir kate fara pun x thu ape y ditulis haha. Lagu cinta punye pasal.tp rase mcm x relate pun tapi eh.k esok kje!! Bye!!