Tuesday, February 10, 2015

Perfect Relationship!

Sperti smua thu dn klo x thu just nk bgthu y my big boss was not so supportive.not a really good boss actuall
y..opsss.ble pikir bnde ni sellu buat dr patah semngt nk teruskan kerja tp disebalik ujian mndpt bos y x supportive ni I have to admit y Allah bgi kmi..sy..perfect relationship.what i mean with perfect phrase is since we know that orng atasan x supp so kite2 semua selalu bkerjasama siapkn stu2 bnde y susah atau x thu mcm mn nk solve..

Mcm fara sendri .. Sek sy la y pling senior for practice staff d tmpt kje! With 11 month exp working there..klo ikut busy mmng lah x kn tertolong tp seriously kasihan sngt tengok staff blur.kne marah.stress.monyok! Kompius.rase mcm dr sendri d saat first time msk kje je hehe so i try my best to help them.tp kdang rase dr x brgune juge bile lngsung x dpt tlong sesuatu itu ble ia sendri dluar batas kemahiran mhupun pengetahuan.

Klo ikut nk bhnti rase xde siapa pun y mhu terus bertahan which means sesiapun hr2 pikir nk nk nk bhnti..tp pikir kwan pikir client terus hasrat suci murni untuk cabut lari tertangguh..mcm sye..orng lain sy x pasti hehe

Even boss not supp tpi alhamdulillah we got perfect relatioship between staff.. waktu rehat kite semua rehat same2 9-10 orng smbil gosip2 d kdai mkn y tiap minggu pun berubh tmpt.kdng bkumpul stu tmpt ntuk pikir mcm mna nk settle problem.kdang mkn goreng pisang d meeting room rmai2 wktu keje.kdang tlong cover kengkawan y g solt or mkn dngn jwap phone call boss n kte g toilet..haha dan kdang smbil2 siyes wat kje sempt juga berbalas wasap d group y dibuat oleh admin. Bergelak ketawa.share lgu share lawak.discuss nk mkn kt mn.dan mcm mcm lgi ..Dan seharusnya each of us always jd pndgar pengkritik pemotivasi dan mcm2 lagi juga hnya demi mengUPkn blik mood staff2 y dah hilang melayang..

Dan untuk this perfect relationship.. fara mohon agar ia terus berkekalan..diberikan ketabahan dan moga2 kmi dpt y terbaik suatu hr nnti  .amin..