Dear you..

Abang saya dah kahwin!! Sabtu lepas. Dan untuk kesekian kalinya awak xade. Just realise baik waktu sedih saat kedua dua arwah meninggal mahupun waktu gembira dsaat ade majlis2 meraikan awak x pernah ade.it fair right. Makenya x boleh la sy mengedik marah2 dengn say "awak x pernh ada waktu sy susah!!" sebabnya awk juga x pernah ada waktu sy meraikan berita gembira. Tapi xpe Allah ade sentiasa ade..

Tapi hati manusia mna pernah puas kalo x dapt nk luah segala rase dlm hati.Dengn Allah x perlu nk luah sebb DIA tahu semuanya dengn awak sy kne luah supaya awak faham.mudah dengn Allah tp enthlah knpa sy nk susahkn dri sendri reka sejuta satu ayat untuk awak faham .. :)

Lot of thing happen and i just realise dat thousand of stories dsimpn jauh dlm hati. Ada saat dmna nk sngt bercerita sampai mnngis2 smbil drive kereta. Dengn harapn awak dengar..

Ya saya thu masih bnyk kekurangan dlm dri. Ya saya thu Allah lmbatkan pertemuan dengn hrapan agar ble kite jumpa nnti kite da bersedia mental n fizikal  .. Hr hr fikir nk berubah ..tpi ape ertinya perubhan hnya kerana harap Allah hadirkn awak cepat2 kan? Saya nk berubah kerana Allah bkn awak...

Banyk awak bnyk y sy nk crite! Nk crite y bln ni n depan genap sethun n due thun arwah meninggal. Nk citer y kje sy x best! Kekadang rase mcm melangkah atas bara api..bombastic ayattt T___T  hnya krana nk awak faham y sy kje hr hr tp jiwa sy kosong.rase terpksa.bukn x bersyukur tapi  .. Sy nk mngadu y sy pnat drive pgi blik kje hri2.bile awak nk jd permanent driver sy?? :p & Sy nk citer hr ni sy bli bju bru.hr ni sy gayut ngn client itu ini suara die sedap eh haha..conclusinya y sedih mahupun gembira..

X thu sampai bile blh bertahan.but i keep telling my own self.klo mati itu pd waktu terdekat i dont mind klo x sempt jumpe tp klo masih ade sisa2 hari untuk dr .. Agaknya berapa lama lagi hrus menanti??..

I cannot pretend to look like dont care at all when i'm really care!! Seriously sy penat dan bosan. Menunggu dan terus mnunggu. X nk tunggu? Dah cube untuk berhnti menunggu tp enth knpe biar sejuta y datang xde stu pun y blh meredakah hati.. Mungkin juga krna mereka bukn awak... Yaa mereka bkn awak...

Ya Allah berikan petunjuk dan ketenangan hti di atas segala takdir y ditetapkan..aminn..

Popular Posts