Separa sedar & kisah si ular T__T


Semalm tdo awal. KUL 10!! Ngantuk and penat y amat. nak jadi citer pagi tadi tertibe takde api aka electric kejap. i pun dengan suke hati nye mandi and pakai baju biase sambil bersorak dalam hati "YEAY XYAH G KEJE"* baju n tudung x gosok lagi. tapi tbe2 kul 7 electric ada. beberapa saat jugak la duk termenung depan almari pikir nak pakai bju kurung y mana. lepas siap gosok baju kurung pakai semua tengah gosok tudung tibe2 electric xde balik. make2 terkejar2 la gosok tudung *poyo2 macam eksited nak g keje la pastu ade pulak pastu xde pulak .. at the end terpaksa le pg keje sebb semua da gosok YEAY SUKE T___T

Nak jadi citer td mase bngun adik2 dok marah2 fara ckp"kamu ni tdo x khabar ape. bla bla" i dalam hati apehal ni kecoh2 marah orang pagi2 rupe rupenya semalam ade ular masuk rumh dekat bilik depan. y die kecoh2 kisahnya orang semua ribut2 nak halau ular fara boleh pulak mengigau*diekate mengigau tp i kate bukan* suruh tutup lampu! marah betul dieorang. hua hua. kisahnya fara rase bukan mengigau sebb fara kalo penat plus mengantuk yang amat then tdo ade y bukak lampu atau tak tutup lampu memang haku merengek2 la suruh tutup lampu. sedar tak sedar gtu. eh separa sedar le konon2 T___T

mana tahu ada ular masuk rumah kalo tahu i hold dulu igauan tu.. haha.. tertibe rase lucu y amat. kisahnya macam mana diri boleh tak terjaga langsung waktu semua dok kecoh2 .. haish konon penat sangt le tu T___T

apepun esok cuti yeay!!!!!!!!!!!!! cuti ni nak buat karipap and then kek marble susu.. yumy2. :)

Popular Posts