Tipikal suara lelaki y blh buat jatuh cinta :P

Waa lame tak online.. mentang hari tu cuti lame .. masuk je keje berlambak gile... sesak nafas rase.. huhu.. tambah2 ni bulan 11. bulan submit estimate tax payable for next year. maka moh le kita merushingkan dri :P

tapi dalm rushing2 pun every day ada je bende2 yang akan buat dri senyum gile2 walau kalut..

kisahnya dari dulu memang i sedar suara one of my client ni memang ssngt sedap didengar.. lagi lagi kalo baik. ouh memang senyum 24 jam je la kerje saya. biar y call tu membebel bagai nak rak pun. kiki.. actually  isnin haritu en. N call membebel pasal invoice die xcantik! orang nak pass pada admin untuk jawab persoalan die die tak nak.. nak jugak ckp kat fara y tak tahu ape2 ni.sebb bkn keje saya.. so dengar la kita. tapi tu la sebab suara die memng Ya Allah tak tahu nak ckp tapi siyesly saya suka dengar suara dia.. die bebel2 pun bukan marah kat saya sebenarnya ..sempat le at the end ketawa2 bagai walau die tngah angin.. T__T so tak apelah. kita tolong dengar. jadi orang tengah settle prob die.. sejuk hati dengar suara dia. haha.. honestly fara memang akan senyum panjang bile terima call dr client ni..

nak jadi citer semalam pulk dpt call dr other client..  mase fara angkat terus orng tu "fara... bla bla" kite pun ia2kan je. then last tu tanya "eh ni azahan kan? azahan ea" azahan staff tmpt kje sy tp branch kl . dia cakp.. " eh xxxx bkan azahan" terus "eh encik.. sory2" kalut sekejap.. tak ingt da butir bicara.. kalo ler slumber je ckp awak saya awak saya.. xke haru tp siyesly tak ingt. kisahnya nk ckp suara client ni pun sangatttttttttttttttttt sedap telinga dengar. lembut sangt.. berhemah.

Orang ckp kalo suara sedap2 gile ni tuan tak hensem. haha. tapi pedulikan semua itu. so semalam i keep thingking macam mana apperance mereka sebenarnya. kenapa suara sedap sangt. Ya Allah siyesly nak ckp memng boleh jatuh cinta walau hanya dengn mendengar suara dia  T___T. tapi i xde la sampai jatuh cinta.. sebb client2 i semua pung daa kawinn.. haha..

tapi tu la.. memng asyik terpikir je .. teringt. terdengr..suara lelaki memng semua best2 ke dalam tepon? maklum le kite tak pernah bergayut.. huahua..

akhir kate mohon dapat husbanddd yang suara sedap macam client2 saya ni juga .. kalo nak bergaduh pun x sampai hati takut xdapt dengar suara dia lagi.. haha ..aminn.. :D

Popular Posts