Thursday, November 13, 2014

WOWW This is Greaattttt!! akhirnya.. berjaya kemas blog :P


Before hupdate nak cakp dulu masuk hari ni da 3 hari saya bersantai2 sahaja dirumah! HEAVEN! Makan tido online main haha macam budak2 pulak..actually saya bercuti2 malaysia ke rumah my cute niece! rumah akak kat Putrajaya.. so part makan tu tak yah ckp lah memng heaven sebb mama xde keje so keje die masak je saya pun makan jeee T___T. tak termasuk akak y buat kek itu ini.. ouh siyesly i will gain weighhhttt agaiiinnnn.. T___T

Btw td waktu dok google2 tertibe terpikir WHY NOT I CARI TEMPLATES BLOGGER Y CHANTEK2 and SETTING BLOGG BAIK PUNYEE sementelah xde buat apa ni.. so here we are! After berdiskusi ngan En Google maka i terjumpa templates y sekarang ni.. actually i nak y kaler hitam sebb nampak lebih menawan tapi xjdi la pulak templates kaler hitam tu.



kite ni dah le bute IT, lepas done upload templates tu tulisan dekat blog kemain BESAU lagi.. dengan otak y lemau ni cube2 jugak agak how to edit .. pergi kat edit HTML berejam jugak sebb siyesly xpernh buat punggg.. but akhirnya berjaya jugakk!! suke T___T



saja tampal kat sini supaya one days kalo i nak edit2 lagi i know where to do it. tapi kalo ikutkan bnyk lgi tak siap..



X Faham betul macam mana nak gune bende ni. how to link! hurm hurm! tapi xapelah coz xde bende nak buat pung,, hape fungsi pun tak tahu tapi macam comel je ade bende tu,, so biarlah buat hiasan.. haha y tu ok lagi! part HEADER!! itu siyesly pening ! macam mana nak buat?? so kite tulis caption y formal je la kannnnsss!! sonang koje !!! nnti free2 boleh lah kalo nak buat tapi bile agaknya tu saya nak free ya.. ini pun name je cuti tapi hari2 i bukk email co coz tkut ade bende penting!

ape ape pun ada lagi 3 hari cuti I + satu hari buat cuti sendiri . Total 4 hari!! so moh le kite enjoys !! YEAY!!!...