Saturday, October 11, 2014

Diary Kerjaya : Rehat tapi x rehat pun.. T____T


Assalamualaikum..

AS usual lah curi2 mase waktu rehat gune internet office untuk update blog.. hehe..


seriously rindu nak berblog.. last week fara cuti lame 5 hari cuti raye 1 hari g keje kemuadian tertibe rase macam demam kure2.. so sambung cuti 1 hari + 2 = 8 hari cuti* da macam cuti kahwin je *SIGH* siap gosok baju untuk dipakai terus sangkut tepi katil then sambung baring.. kesudahannya baju tu ronyok balik . next week kalo nak gune kene gosok balik! inilh dia kalo da anak dara pemalas T___T. * walhal kalo fara amik hanger sangkut dah jimat bil eletrik distu lol!

ouh ya btw td ckp pasal cuti2 lame x tahu nak buat ape so gatal tngan tengok entry lame2.. tibe tibe rase annoying ngan diri sendiri..haha  mana taknya.. aku jadi KUH, I jadi AIIII.. sape ntah y ajar.. lepas bace gelak2 sendiri.. macam orng gile hehe..

kisahnya rehat tapi macam tak rehat.. sedar tak sedar dah 6 bulan keje.. tapi for the first three month je kowt kuar rehat.. last month kalo x silap x kuar rehat langsung.. ouh jangn sangka sy rajin bekerja.. walau tak update blog tapi hari2 pun berblogging cume tak tinggal jejak je.. so mase terluang kalo x berblogging main twit2 kalo tak,  main fb! eh dulu la sebb sekarang da xde fb! aman hidup xde gangguan.. kiki.. padahal dri sendiri y tak menahan asyik stalker kekash lame so terpaksa la DEACTIVATE FB tak nak kasi jiwa sedih .. konon! ceyh xde maknanya.. mane ada kekasih lame .. tipu je..

oklah tertibe rase penat..sebab menaip entry ngan laju.. haha.. kisahnya my big boss ada kat kb(my office ) for the whole week katenya.. aduhai.. fara dahlah merancang nak masuk lambat esok coz ada appointment with doc tibe2 die ade so harus lah kene mintak izin awal2.. kisahnya before this kalo ada app with doc atau any event (terbangun lmbt ke)  y memaksa sy masuk keje lewat saya main masuk lambt je.. x ckp ape2.. buat muke slumber.. sebb boss jarang ada.. die selalu kat branch kl je (saya keje branch kb) so siapa berani marah kan.. kiki..

tapi x apelah.. aci redah je! n untung juga boleh la saya lebih fokus pd keje .. lalalala...konon!! :P