Monday, September 1, 2014

Tajuk? xde! Tak tahu nk bagi tajuk ape.. :P


Boleh percaya tak kadang kadang diri pun tak tahu apa nak.. apetah lagi orang lain..

kisahnya last week bukan main lagi feeelinggg.. konon.. haha... half of my life go onn konon..

tapi percaya tak 3-5 hari kemudian saya ok sepenuhnya??? takde teringat tak de apa.. hee..so betul lah saya memng tak faham what is love actually.. sebb perasaan sy pada orang tak pernah permanent pun..

kadang rase suke gile kadang tak rase ape.. ouh ya back to our stories. kite kite still kawan cam biase je.. kalo dulu terasa lah.. eh kemana hilang nya die.. tapi sekarang dengan banggannya ckp kat diri sendri.. baru semalm berhubung walau mungkin sebenarnya da lama tak.. this is due to the reason that xrase ape ape pun.. entah .. mungkin...

tak kisah la.. tak nak fikir lagi dah.. nak fikir tentang big event which will be coming soon.. together with my brother wedding.. in sya allah.. kalo x buat terus pun tak kisah.. buat nanti kahwin je.. itu y sy nak la.. tapi mama nak sekalikan ngan wedding abang which will be held on february next year..

pd y lain itu majlis y biase2.. tapi pada sy ia amat bererti coz bkn senng sy nak capai bende ni.. bende siap.. haha.. xnak la bgtahu awal2 coz xtahu lagi what will happen in da future.. gtuuu...

y pasti nextweek my besday! wah i`am 24th already.. maka makin pekak badak la telinga saya menjawab soalan bile nak kahwin.. haha.. jawapan fara as usual.. tunggu anak raja masuk meminang.. ermm sekarang ni die takde lagi coz die tersesat ngan cinta perempuan sihir yang perangkap die dat y die takleh cari i.. hee.. mcm takleh bla je jawapan.. tapi kalo adik2 n abah mama kwn tanya itu la jawapan sy.. eh tp y perempuan sihir tu tak la sebut.. sebut dlm hati je.. haha..

oklah..da nak habis waktu lunch.. kisahnya dulu dekat co sy ni xboleh access blogspot.. lately ni boleh.. maka dengan bangganya cari peluang untuk update blog..lepas update.. g kat history then delete history.. settle.. *delete konon2 nak wat innoncent takpernah google bende lain selain dr g irb site... T___T

OK BAIII!!!