Wednesday, November 7, 2012

Nothing is permanent! Especially people!


Nothing is permanent. Especially people. 
Don`t have your hopes high, friends become strangers, 
lovers become friends and people leave! *sigh*

that is! lamenya tak menulis! banyak nak ckp but then too much story sampai tak tercakap.. haha.. :p sedar tak sedar da nak penghujung 2012! banyak benda da jadi.. yaa nothing is permanent!  for da example my title pun da berubah! erh i da jadi aunty! 


then boleh lah nak membangga diri sikit yang diri sendiri sekarang da sedikit berani N Independent! i`m  curently staying with my friends! duk rumah sewa! sebab pindah kampus! nak kasi lebih bangga pergi kampus pun i jalan kaki je ok.. haha.. no more higheels no more driving!  konon2 betul2 INDEPENDENT LA! walhal for the first to second week I`m keep babling panasnya nak jalan kakiiii ke kampus dah la jauh  ( which actually just took about 5-10 minutes) .. but then even tak la jauh mana tapi memang semput la jugak! mana taknya da terbiasa jejak je kaki ke tanah mesti da depan bangunan uni!! 

malam2 pulak before 12 I will ensure yang I da get ready untuk tidur! takut kalo kawan semua da tidur (bilik I ada 4 orng) nanti mula terkebil sorang2! tak boleh tido.. tapi itu dulu la.. skang kul 2, 3 pun da boleh! alhamdullilah setakat ni mudahnya nak lena! letak kepala terus tidur! mungkin kerana kepenatan hari2 berjalan kaki ke kampus! HAHA SO OVER OK! 

btw so far.. selama satu setengah bulan ni semua baik2 sahaja. every week I balik kampung (kampung la sangat) parent house! even rumah sewa ngan rumah parent just took about 1 and half hours but still my parent yang pick up me! takpernah lagi balik sendiri naik bas! kalo kelas habis kul 8 malam, maka jam tu jugakla my dad amik! pergi dan balik berhantar! ouh anak manja memang mcm tu la ! tapi apepun just proud to have my parent as my parent! :D

so then ! just go with da flow!! THINK POSITIVE ALWAYS!