Friday, July 20, 2012

SeLaMaT BeRpuaSa SemUa :D



selamat2 berpuasa semua.. alhamdulillah sebab dapat berpuasa lagi tahun ni.. INSYAALLAH..

btw this time .. macam last year.. start berpuase dirumah.. my parent home..berlima sahaja.. parent.. me and 2 others *sist and brother! withour 4 other.. *poor kakak(adik) sebab ni tahun prtama die berpuase as student sbp.. jauh dari family.. huhu..takpe kakak t k`cik makan banyak2 untuk kamu.. okeyh.. haha..

so then.. now fara ngah cuti.. student degree uitm sedang bercuti sakan kan.. time untuk bersuka ria bersama familiria..eceee.. time for qada sleeping sebenarnya.. asyik tido je keje coz time belajar semua nye RUN RUN RUN runing man.. semua nak laju.. T___T..

so then just wanna to says selamat berpuasa semua kawan2 BLOGGERR, FACEBOOKERS, BP JOHOR, KPTM CHERAS, UITM MACHANGSTER *haha , kawan2 di KELANTAN.. n lastly opkos SELAMAT BERPUASA untuk AWAK AWAK AWAK!! *settiap tahun wish kat sini je.. nak wish depan2.. ecece.. haha... :P

kate orang..berpuasalah seolah2 ini adalah RAMADHAN TERAKHIR kite..moga2 dapat kumpul pahala banyak2 n dapat merasai manisnya kehidupan disebalik setiap dugaan dan percaturan kehidupan y ditetapkan .. amin.. 

*erh puase tahun ni rase lain macam je.. rase macam ada sesuatu y mungkin baik or mungkin tak baik akan terjadi.. hurm.. kompius! whatever it is.. it just a feeling! THANKS and SORY for EVERYTHING!  SELAMAT BERPUASA SEMUA!!! :)
*sekali pikir malas dah nak berblogging kan.. bak kate semua dunia blog da suram.. haha.. tapi nak delete sayang.. so macam ni la.. hidup segan mati tak mahu.. hei tak kawin lagi so tak nak mati lagi.. hehe.. :D
.