NAK AISkrim NAk AiSKrim! :(

.

bile Time shopping tangan eager nak pegang Aiskem sambil shopping2 cuci mate.
bile ngah tunggu kengkawan nak hangout.. bende y dicari Aiskem 
bila habis Final Exam.. mesti nak sambut Ngan Makan Aiskem
Sementara nak Tunggu Train Balik Putrajaya. bile G TEscO AMpang  Mesti bli Aiskem
Bile Bosan Mesti g cari aisKEM
Kalo g AlAManDA pun Mesti cr AisKEM
G Times Square Pun cari AISkim 
Semuanya Aiskim 
hakikatnya.. kenyataannya..

bile sedih bende pertama yang dicari adalah Aiskrim
dan Bile Gembira bende y dicari Juga Aiskerim 


dan sekarang! hati ... nak kate sedih tak pulak "banjir"  .. nak kate happy gile2 pun tak jugak.. sebab lately banyak problem.. mane kepala kusut nak siapkan asigment.. mana nak study sebab final Exam next two week plus dengan kelas ganti.. test2 and kuiz2.. huhu.. 

tapi2 .. nak kate tak sedih tak kecewa nafsu makan melonjak2 naik! erh i spesies kalo hati gelisah tension mule la nak makan je kerje.. kalo da kenyang pun still sumbat jugak makanan dalam mulut! huhu.. dan lately ni memang ketara gile2 nafsu makan da macam dinasour! makan makan n terus makan.. n betul lah tuh kowt .. i ngah Kecewa *tapi tak perasan diri tu berada dalam situasi tingtong sebab air mate tak kuar pun..  gile2 sebab berat i da naik 2. 7 Kg.. hua2.. asyik mkn je kan..SADIS!! 

so mungkin kerana itu jugak sekarang hati .. hati eager gile nak makan aiskim.. takder ke orang y baik hati nak bg aiskim kat i .. huhu.. tak nak aiskim cikai2.. nak aiskim Mc D yang bile makan boleh buat kite pejam mata Khayal! huahua.. NAK AISKIM NAK AISKIM!!! nak AISKIM MC`D!!! nak nak! tapi2 kat sini ..Tanah Merah , N Machang xde mc`D.... :(
.

 Kucing jahat! OVER! Huhu! 

p/s: mengapa ... 

THanKS FoR ReaDinGS!



Popular Posts