DeHearty .. Will U HolD me For FOREVER???

-
kate lelaki itu :
saya dah kahwin setahun dan dkurniakan seorang cahaya mate..umur dua bulan.. tapi tapi saya dah terjatuh cinta ngan seorang perempuan ni .. dia non muslim.. Kami dah berhubung selama 6bulan!!!! 

kate Hati Fara :
Bodoh ! kau memang bodoh! huhu..sory la terEMO *baru kahwin setahun.. dah curang selama 6 bulan! gile!wife ngah carry anak die.. die tak sampai setahun dah curang so sadis kan..T___T.. sedihnya .. sampai terasa gugur jantung bile dengar! HOW DARE YOU GUYS! :(


Dear HEARTY .. will you 'HOLD' me forever??? kekadanghati tertanya siapa pemilik hati yang sebenarnya.. apakah ia ada dihadapan. belakang. tepi.. atas bawah?? err cam mana kondisinya tu?? huhu.. it should be ditepi.. bergerak seiring dengan langkah kite.. maybe didepan .. untuk membimbing kite atau mungkin dibelakang untuk memberi sokongan supaya diri tak 'Jatuh'..

kekadang hati tertanya bila pemilik hati yang sebenarnya akan muncul.. apakah melalui rasa*bercinta atau melalui pandangan orang ketiga. as from what i`m concern everbody keep saying.. "hei kau suka orang tu kan? hei kau ngan die sesuai lah! hei die suke kat kau lah! hei i suka kat U lah! i sayang U! Betul! and bla bla bla.." everybody *and herownselfkeep jump on conclusion.. katenya kite suke kat A walhal die tak tahu  kite suka kat B.. si C pay an attention to yourself walhal kite nak seek attention dari si D.. kekadang dapat berita dr si E.. hakikatnya kite parah merindui si F.. realitinya jugak kiteterpaksa menerima si G dalam life lantaran si dia H takder dalam our life.. tapi kekadang korang terpikir tak dalam pada kite berharap pada si I hati mula terusik dengan kehadiran J.. so for da conclusi siapa pemilik hati yang sebenarnya.. kekadang jujur bile tengok orang2 y mengusik hati kite, hati pasti tertanya WHY NOT HIM?? *the question also keep puzzle on my mind.. tapi hati cepat2 jawab.. bahagia kami berbeza.. die akan jumpa kebahagian dia dan insyaallah i will also find my own BAHAGIA.. amin... 


pengakhirannya..macam mana kite nak tahu.. K terbaik buat kite.. maybe L maybe M.. or maybe end up with Z! and bile hati menyakini die terbaik buat kite apa mampu hati kita 'DIHOLD' buatselama2 lamanya..sumpah fara  takpaham kenapa orang bercinta leh putus and gaduh2..kate sayang..huahua.. mungkin kerana tak pernah mengalami.. and takpe terima kasih jerk! tak nak rase pun.. 

ok ok STOPPP! DAH HABIS! jiwang sikit memalam bute ni.. tak sedar diri yang PROJECT GROUP/ SHOOTING/PRESENTATION/TEST/ QUIZ sedang berebut2 nak ajak main! hua2.. lebih parah next week I final! pray da best for me !! :D


conclusinya.. nak cakap! lelaki! once you hold somebody heart make sure kuncinya dibuang kelaut..moga2 rase cinta tu tak mengalir keluar.. dan bahagia akan kekal selama2 Nya.. amin... :))

THANkS FoR ReaDInGs!!

.
p/s: one find days you will find me right and hold me for forever?? i guest and I believe.. :)

Popular Posts