Sunday, April 29, 2012

Sometimes I pretend to be Normal But...

.
Holla Holla ~~ oH My GOSh!! rindu gile nak membebel kat sini.. haha..


that is da reason y I go back again n again !yes! *Lia thanks for da quote.. kite bukak your blog nampak ayat ni terus cilok sebab datang tpat pda masanya.. hehe.. :D

da dua bulan tinggalkan dunia blog .. Private ! kekonon nak changes attitude n the ways of life.. sepertimana da last entry said tapi IT GETS BORING! SO I GO BACK TO BEING ME.. menulis menulis dan terus menulis.. bak kate somebody lah "ain kalo menulis mesej/sms panjang macam karangan" *blush! even ayat ni da hampir 5 years ago i dengar tapi dat is da real fact.. menulis dan sy tak dapat dipisahkan.. since i cannot 'berkarangan' throught mesj coz takde 'sipembaca' karangan so conteng2 kat blog pun ok whut! lagi panjang boleh tulis.. haha... x xukup ngan blog i also have my own Private Journal .. y ni Unprivated.. then i also have diary.. buku latihan acount pun kekadang banyak ayat2 'cinta'.. kat phone , meja study , board pun same.. erh conclusinya kat mane2 tempat pun semua I bantai Menulis! haha..GILE MENULIS rupenya.. T___T

so dat is! eventhough i know dat yaa I have to start all over again! *mcm fresh blogger gitu dek kerana sudah lame tak active ..but its ok.. this is my world.. Mawi world erh bukan dunia kite la.. :P

  Last Word! welcome back Fara .. haha! :D