Kate2 abah memang tak leh pakai.. haha :)

hari ni after setelah berbulan2 driving akhirnya baru kali pertama driving ke BANDAR TM! bandar = tempat mencuci mate dan menghabiskan duit! btw hari ni g ke majlis PERMATA (PERSATUAN MAHASIWA TANAH MERAH) kat ex-school SMKTM 1... then jumpe kawan2 sekola.. even duk satu bandar tapi halmaklumlahsemuaselalupure2kebusyan so memang tak pernah hangout sekali.. n hari ni da alang2 jumpe kat PERMATA so i pun mengedikkan diri untuk hangout bersama mereka.. ouh tak ramai.. just me, maryam, mira n hafiz! ader y lain tapi mereka still pure2 busy juge.. haha.. :P

pusing2 tm.. n g makan kfc! alkisahnya nak citer b4 this asal I nak g town jerk harus secara directly abah pun MESTI ADERJELA hal y memerlukan die ke town jugak.. +++ my parent always said dat I TAKKAN BOLEH DRIVE DEKAT TOWN! SESAK! so i pun selaluketakutakutan nak drive ke tm. Hari ni KALI PERTAMA! n rase nak senyum mmanjang jerk! ceyh! takderla susah mane jalan2 TM! ------> SO KTE KATE ABAH MEMANG TAK LEH PAKAI.. haha..

so alkisahnya jumpe kawan2 banyakla criter y kuar. ader y DA BERTUNANG! ader y DA KAHWIN! ader y DA BERBABY! ouh comelnya anak2 mereka2! nak2.. haha then ader juge y da ON THE WAY..  ader juga y DA KERJE tapi kami berempat still OTW MNGHABISKAN DGREE! about 2 years more to go..  STRESS MEMIKIRKAN RESULT! ceys ceys.. haha..  JELOUS PULE DENGAN MEREKA! tapi jalan hidup masing2 berbeza so just enjoy your life..  cakap2 sal relationship bagai ni buat diri terpikir.. ape umur sekarang (saya mude lagi baru 21+++!hahtakpercaye?? ok fine 22 :P ) ape sudah dikategori SUNAT berinrelationship ea.. kalo takder?? cam mane? apekah.. haha.. (u know my mum pun kekadang duk sound2 I sal relationship bgai tersaseseolaholahdirisudahdalamkategoriandartupule.keh2.:P ) ape pun i da state dalam mind tak nak bercinte nak kahwin terus.. ecewah! takder la gurau jerk! tapihapesalahnya amin.... skang nak enjoys2 dulu .. pas degree baru nak double enjoys.. hehe.. :D
.

Popular Posts