Hidup Itu Indah Jika kita Tahu Menghargainya..

.
CHANGE IS NEVER EASY. U FIGHT TO HOLD ON AND U FIGHT TO LET GO.. 
BUT THE FRUIT IS VERY SWEET!
ALHAMDULILLAH

 Ayat ni fara Ambil dari blog Farah lee.. bace die punye entry terasa macam Ya ALLAH perempuan ni memang hebat.. dan saya kagumm...  :) 
bace kisah kehidupan y lain dan dalam pade mencuba menjalani kehidupan seharian buat diri tertanya2 tentang semuanya.. APA BENAR JALAN HIDUP Y KITE LALUI..
 tapi satu y pasti  buat mse sekarang i just want to says 
Maaf jika pernah menguriskan hati, berkasar, prejudis,  n everything.. I know the WORD SORRY could not change anything tapi atleast hati tenang.. and Halalkan makan minum Fara.. Doakan supaya saya mampu menjadi perempuan y baik.. y berada di Landasan y sebenar2NYA..itu sahaja.. *y lain biarlah rahsia.. :D 
and Fara jugak nak cakap.. HAPY MAULIDUR RASUL TO ALL :))



pergi depan cermin , tengok diri sendiri and tanya diri.. APA Y KITA MAHUKAN DLM KEHIDUPAN.. kalo kite dapat jawab dengan 'telus' INSYAALLAH kite mungkin berada dilandasan y benar dan mudah2an ALLAH mempermudahkan segala urusan kita dalam dunia ni.. dan sekiranya kita tak 'mampu' .. take a break for a while.. tenangkan diri.. n cari JAWAPAN.. LIFE IS SHORT RIGHT.. so harus paling tidak kita tahu apa ERTINYA SEBUAH KEHIDUPAN :))

Popular Posts