Thursday, February 2, 2012

Fara selalu tengok sesorang y dulu LIFE DIE KELAUT then bile die KEMBALI dan bile kite ajukan persoalan MENGAPA? mereka akan jawab ..ader peristiwa y terjadi dalam life y membuatkan diorang tertanya APA YANG AKU MAHUKAN DALAM KEHIDUPAN? dan kemudian hati terdetik INI YANG AKU MAHUKAN (PERUBAHAN) *peubahan ke arah positif and benar..

dan kite sendiri..as manusia yang mungkin TAKLA KELAUT SANGAT tapi Tak juge sempurna cube tanya pada diri sendiri APA YANG AKU MAHUKAN DALAM KEHIDUPAN. jawab dalam mse 1 minit .. COULD YOU? kalo setakat jawab nak pakwe hensem, nak gaji besar, rumah besar*ouc menusuk hati haha, then jawapan2 duniawi memang la sangat mudah.. tapi cube ..

pergi depan cermin.. tengok diri sendiri?? tersenyum pasti *bersyukur dgan apa y Allah bagi.. tapi bayangkan bile dat time u dalam kesempitan .. apekah y duniawi tu jugak y korang nak? TIDAK BUKAN?
actt.. I pnah tanya myself ape y i nak ? n hasilnya duduk termenung.. binggung sndiri.. sebab tak dapat jwab even sepatah.. so???

♥ Change is never easy. You fight to hold on and you fight to let go.. but the fruit is very sweet.! ♥ 


Alhamdulillah ♥