Jenjalan kat FesKo(uitm)... Best Laaa! :))

.
For more info.. KLIK 

u c the banner.. so rasenya tak perlu diterangkan lagi kat mane tempatnya.. :P *Pemals. haha so semalam fesko start.. I heksited je pergi ..saje nak bawak Kazen(from Johor blik cuti raye) jenjalan kat Uitm n keluar. sian die terperap kat rumah..alkisahnya i sampai sane about 5 petang la.. tapi tapi.. sadis coz mse tuh gerai2 baru nak bukak.. still prepared.. tapi ader la makanan2, beg, n lain2 tu.. evendo tak bukak habis lagi but siyes suketengok suasana kelam kabut diorang tuh! Cam Hey MERIAH GILER JERK! hoho.. senior2(senior tuh acct my friens y da lame belajar sane.. same baya .. haha sentap je diorang bersenior bagai.. :P)  kate TIME MALAM FESKO MERIAH GILER! SO PERGILAH KORANG~~~

n Since i takleh kuar malam dat why la ngan ta beragaknyer pergi dat time.. siap angkut budak due orang.. (pergi ber4) dah la majlis baru nak start.. bawak pulak budak! maunya slack je orang pandang.. *terpikir jap err orang luar tak leh g ker? majlis tak start lagi ker? or i salah timing datang haha..
y pasti i gi sane sebab ingat nak 

*survey keadaan kat sini.. (ok meriah la jugak..)
*nak take pict keadaan  untuk dipost disini (tak dapat buat sebab tertibe malu pulak nak buat perangai tak tentu hala kat tempat orang.. haha)
*Siasat ape itu KUPON! (I asyik dengar orang sebut sal KUPON! KUPON! KUPON! tapi siyes sampai skang i tak paham.. kupon ape? untuk apa? cam mana nak kutip? pergh.. info tak lengkap betul! *nak tanya kawan senior kat sini tapi malu la pulak.. :P)

so conclusinya.. y pasti petang2 diorang baru nak set up untuk jualan.. kire kalo korang pg petang kompem2nya akan selalu tengok orang dok setup! tak best! MALAM baru best*kate mereka...n i guess so so sape y nak pergi silelah..*erh jap i taktahula.. fesko ni untuk org luar ke tak.. haha.. ye kowt. SIASAT la sendiri.. :D

p/s: time pergi n balik ader roadblock kat ngan uitm(machang) kelam kabut dibuatnya...gabra giler.. haha gaye macam orang buat salah pulak. balik rumah citer kat parent mereka gelak2... "orang tak pernah jumpe polis gitulah" err.. ok fine!! 

Popular Posts