Family da Berkurang! Gud LucK to My sist!! :))

-
tadi (Selasa) I exam Ctu 553! perasaan? hapy kowt? sebab da settle.. haha so tinggal lagi 5 paper! and I just hope that semuanya berjalan secra SMOOOTHHH je hendaknya.. Aminnn :))

and hari ni jugak MY FAMILY da start BERKURANG!! sedihnya rase.. T___T.. actually hari ni my sist (nur aina Farisha) register sek berasrama .. Sek Sains Tengku Muhd Faris Petra, kb. even dengar cam "Alah dekat je, kb je pun T___T" *kb ke Tm dalam 1jam ++  but since ia adalah ASRAMA ! ASRAMA ! ASRAMA ! so its mean taht we are far far away.. huhu.. and this is the  first time Farisha jauh dari family! and first time juga dalam kalangan my adik beradik yang STAY JAUH dari family seawal umur 12 tahun.. hurm...


terkilan sebab tak dapat prgi hantar die sekali ke Sbp coz exam .. then terkilan sebab ta dapat tengok hostel , enviroment sek tu! terkilan jugak sebab pasni tader dah

"hoi! kakak bangun jemur kain!! " *sambil bulatkan mata n cekak pnggang!
"erh kakak ni apehal bilik bersepah2?? kemas! psni k`cik msuk kalo brsepah lagi siap kamu" *sambil goyangkan tangan kiri kanan tande amaran
"kakak kamu lambat hbis makan so sapu n kemas meja makan okey! " * sambil gelak2 sebab PADAN MUKE kene kemas meja makan.
"Elehhhhh kakak tak yah poyo warak la .. kononnnn" sambil cebik2kan muke bile time keluar dia bersopan santun gile dalam berpakaian sedang i.. err haha..
"kakak... tolongggggg amik baju letak dlam almari.. kakcik penat la.. tolong la please please" *sambil dalam hati! yeay yeay! takyah ekmas baju... haha


u know what! I tak penah stay jauh dari family sebab err err.. sebab I CAN`T haha. I duk hostel HANYA SEBULAN!*time diploma then after dat menangis2 tak nak duk hostel! rela ulang alik dari PUTRAJAYA ke KL*kampus yang amik mse 1jam++ . and until now i rse I still takleh jauh dari family coz rase sebak gile kowt.. wuwuwuuw.. CHILDISH!! haha..btw My Bro! (shafiq)  pun duk asrama TAK SAMPAI SEBULAN JUGAK! *mase sek men. .. tapi skang die diploma kat pahang.. so TERPAKSA LA DUK HOSTEL JUGAK!! :P:P:P:P  .. so its mean dat kami berdua tak berapa nak BERDIKARI la compare akak ngan abang y sejak dari mule sampai skang duk jauh dari family.. :)

n now bile isha dapat spb I rase macam separuh hati nak kate "elehhhhh kakak! setara kakcik n abang kamu  ni pun tak leh duk asrama ! kamu boleh ke??" sambil joget2  tanda perli.. haha.jaat!

but yaa..separuh hati lagi says I just proud to her becoz dia dapat masuk SBP Faris Petra *sek kedua terbaik pmr bagi tahun 2011 di Malaysia!! KAGUM!! and saya harap die boleh berdikari laa... HEKSITED JE RSE NAK G LAWAT SETIAP 2 MINGGU SEKALI.. ahah n SEBAK JER RASE BILE PIKIR2.. SKANG DIRUMAH HANYA TINGGAL FARA and due ADIK TECIT!*dari 7 beradik and PARENT..wuwuwuw.. sunyi la.. huhuh!! :))

apapun kakak. bak kate Ustaz Not A yang kita nak baggakan dalam life..and I hope u get it for your exam *isu sekarang stdent cemerlang dalam study tapi worst dalam akhlak but i just hope dat u can JAGA DIRI JAGA AKLAK bile jauh dari FAMILY! so GUD LUCK!!! 

p/s:- "kakak, kat sane nanti jangn nak bercinta pulak! tapi kalo ader kamu jumpe abang2 kawan baru kamu yang hensem tu kim la salam.. kate kakcik nak berkenalan..haha-------> pesanan pertama y i bagi bile dia dapat pg SBP.. :P

-

Popular Posts