Tahun Baru dah!! 2012 :D.. I Hope That..


mule2 budget nak tido awal sebab esok nak start tahun baru dengan satu semangat yang bru.. but then tertibe rase nak menulis.. even baru jerk post entry lepas.. huhu tak ksah lah! just wanna to write what i want.. and yes! mule2 nak wish2 bagai but indeed tertibe "Pakcik" ceramah2 sal NEW YEAR terus tak jadi.. hahaha.. 
but maap lah "pakcik" still gak nak cakap2 sal my hope.. is just a hope not a wish.. so takpe kan?? :P :P
soo..let start with ..

Nak tambah Ilmu dan amal.. perbaiki diri supaya mampu menuju kearah hidup yang lebih berkat dan diredhai Allah.
 Sebagai manusia saya harap mampu menjadi kawan, anak, adik, kakak, yang baik pada mereka mereka.
 lupakan segala salah dan silap di masa lalu.. terhadap y lain atau daripada y lain.
nak blajar msak! aduh malu pulak rasenya bile da 22 tapi masak nsi pun takreti.. huhu.sadis
nak dan berharap agar diri mampu dan mampu terus mempertahankan prinsip diri supaya satu saat nanti bhagia yang dicari mampu diraih.

nak dapatkan result yang higher than or atleast maintain result time diploma.. 
nak kurangkan angin dalam badan!! haha.. angin disini means my temper! ouh saya garang okeyh.. kekadang rimas dengan sikap diri yang terlalu over temper .. so i nak berubah.. :D
 nak juge kurangkan kechildisan dalam diri.. huhu.. I don`t know why people around me always says i`am kebudak2an .. kalo da lame kenal itu ta kesah la..eh I saje nak manje2 lah..  :P.. tapi kalo y baru kenal pun says i CHILDISH walau bunyi die cute *perangai cam budak budak cute kan* tapi rase ankward pulak.. tak patut.. haha.. :P SO kene berubah jugak!! T___T


and last

 berharap mmpu menjadi kekasih, dan isteri yang baik , solehah bagi Suami and Mumy y baik bagi anak2 yang.. cute?? haha *ni kes terpengaruh ngan citer Aduh Sayang tadi lani.. about one family  yang punye due anak y banyak ragam but comel2.. huaaaa.. sukeee.. tertibe teruja !Ceys ceys!! simptom2 umur y menginjak la nih.. .. :P but yes I do hope that future saya begini..tapi 3 4 tahun lagi la not now..haha..

PERFECT!!! :D

oklah itu saja.. nak tidur dah! sebab esok nak bangun pagi and memulekan hari dngan senyuman and opkos dengan satu doa mudah mudahan hari2 mendatang akan menjadi yang lebih baik.. amin..btw to all hapy new years!! :D


.

Popular Posts