Mase sile berlalu dengan lemah lembut !! please2.. haha :P


hei i ader story nak citer.. maih2 dekat.. lagi lagi n lagi.. haha.. :P
ok just kidding.. actually sedar ta sedar kan i da nak final pun.. tinggal two weeks lagi ntuk habis this sem .. ouh heksited!haha.. 

btw this two week err .. ok for the past few week lagi mmang banyak gile heksaiment sampai kan rase hidup mule menekan nekan.. strees datang sikit demi sikit n opkos perjalanan kehidupan mule terganggu! perggghh evendo always da kat umah before 7 tapi still ta mampu meluangkan mase ntuk tengok citer DHIYA~~ ouh hensem sungguh adi putra.. :P:P:P:P.. haha.. nak wat cam mane.. evendo da duk kat depan tv but dengar je lagu DHIA n then azan terus lelap.. ngantuk gile2 punye..then pastuh mule la dengar suara orang jerit "kakcik!! bangun!! magrib nak habis dah tuh! "*sape lagi kalo bukan sebecok bertige tuh!  then mule la kalut bangun p semayang kemudian sambung tidur balik. ouh melalui statement ini terbukti suda betapa saya penat kan?? :P

this week lak i have to settle 1 role plays.. 2 3test, kuiz, two presentation and about 4 5 assigment.. dalam mase 2 weeks! ouh makin kelam la hidup. dat why la kan lately ni asal tengok muke kat cermin je arse nak belasah cermin! err!!sebab menyampas tengok muke da macam panda .. ahha.. yeah! muke suram with keliling mate ader lingkaran just make me feel heee.. awat teruk benar muke kau.. rase nak wat surgery jerk...haha.. poyos~~

hurm then ape lagi yerk?? ouh ya! skng i da pandai drive dgn kelajuan 80 km hokeyh!! n drive dalam ujan*b4 this asal hujan je taleh bawak kete.. bukan i tak reti but my parent tak bagi..haha.. b4 this selalunya dalam 50/60 jerk coz takut bawak laju2 t ta sempat brek! so then rase macam wow best gak bawak laju2 nih*laju for me la  .. time orang duk potong memotong i pun sibuk ikut jugak.. hahaha.. and always time balik eklas bile mood kureng sebab terlihat 'sesuatu' mesti akan bawak laju2 sambil pasang lagu sehabis kuat then ketuk2 stereng tande protes..haha -----> care untuk release perasaan .. a good one right?? :P

till then itu saje.. daa~~ 

p/s:- btw good luck for present

Popular Posts