Friday, December 9, 2011

mase ! please laaa.. berjalan dengan lemah lembut bak model! :))

-
-
hei i ader story nak citer.. maih2 dekat.. lagi lagi n lagi.. haha.. :P
ok just kidding.. actually sedar ta sedar kan i da nak final pun.. tinggal two weeks lagi ntuk habis this sem .. ouh heksited!haha.. 

btw this two week err .. ok for the past few week lagi mmang banyak gile heksaiment sampai kan rase hidup mule menekan nekan.. strees datang sikit demi sikit n opkos perjalanan kehidupan mule terganggu! perggghh evendo always da kat umah before 7 tapi still ta mampu meluangkan mase ntuk tengok citer DHIYA~~ ouh hensem sungguh adi putra.. :P:P:P:P.. haha.. nak wat cam mane.. evendo da duk kat depan tv but dengar je lagu DHIA n then azan terus lelap.. ngantuk gile2 punye..then pastuh mule la dengar suara orang jerit "kakcik!! bangun!! magrib nak habis dah tuh! "*sape lagi kalo bukan sebecok bertige tuh!  then mule la kalut bangun p semayang kemudian sambung tidur balik. ouh melalui statement ini terbukti suda betapa saya penat kan?? :P

lagi bertambah terbukti akan kepenatan y dialami bile ltely ni setiap kali bangun je mesti my mum asking me "tidur mimpi ape semalam dok bebel2 sengsorang" huh? and latest one semalam,  she says i says "byeeee~~" time ngah tidur.. errkk?? apekah ? haha.. *dalam hati sambung ayat apekah semalam mimpi jumpeprince charming n kemudian terpakse berpisah sehingga terluah dengan kate2 bye?? hahaha.. tapi s usual hanya mampu buat muke blur sebab sesungguhnya mane la i tahu apa y diigaukan.. lagi pula aderlah perkara biase i terjerit2 di tengah malam if demam n penat gile2..*since i ta demam so penat la tu punye pasal tapi tu la kan..  honestly i setiap kali bangun tak pernah ingat ape2 pun.. mimpi pun tak ader.. bangun mesti dngan senyuman jerk.. haha.. well~~ :P

n also because penat gile2 lately ni asal tengok muke kat cermin je rse nak belasah cermin! err!!sebab menyampas tengok muke da macam panda .. ahha.. yeah! muke suram with keliling mate ader lingkaran just make me feel heee.. awat teruk benar muke kau.. rase nak wat surgery jerk...uhuh!. poyos~~

hurm then ape lagi yerk?? ouh ya! skng i da pandai drive dgn kelajuan 80 km hokeyh!! n drive dalam ujan*b4 this asal hujan je taleh bawak kete.. bukan i tak reti but my parent tak bagi..haha.. b4 this selalunya dalam 50/60 jerk coz takut bawak laju2 t ta sempat brek! so then rase macam wow best gak bawak laju2 nih*laju for me la  .. time orang duk potong memotong i pun sibuk ikut jugak.. hahaha.. and always time balik klas bile mood kureng sebab terlihat 'sesuatu' mesti akan bawak laju2 sambil pasang lagu sehabis kuat then ketuk2 stereng tande protes..haha -----> care untuk release perasaan .. a good one right?? :P

till then itu saje.. daa~~ 

p/s:- btw good luck for present and test U!!