Friday, December 16, 2011

1, 2 3, LOVE U shooting! The guys dat should be respected!

...

due tige hari lepas i ade shoot untuk crg movie.. jadi ceo.. perghh.. gaye cakap kekonon macam artis lah pulak!! haha.. actually dat is my assigment! shooting about ethical issue.. tak nak citer panjang2 sebab i think as a student shooting2 movie tuh da biase dah even ta tau ape motip kene belakon bagai! uhuh!! 


so move on tu topic.. 123 love you shooting.. that is mase mule2 elok je berlakon but  time last semua dok gile2 amik gambar ngan slide LOVE YOU! i pun tak tahu cam mane perkataan LOVE YOU ni leh kuar sedangkan kami berlakon ethical issue!! n word LOVE YOU ini membuatkan kami semua gile2 bergambar sampai sanggup berdiri atas kusi dan gilir2 take pict! APEKAH?? haha.. tapi y pasti everybody having "something" in her mind when take the pict with LOVE YOU.. tak gitu azma?? hahahaha.. 

n when look this pict i just thingking something.. THE GUYS DAT SHOULD BE RESPECTED!


- always smiling no matter for whom n for what! senyum itu satu sedekah right?? ni kalo bertembung muke pun tak nak senyum baik simpan muke kat lombong jerk! uhuuu..

- respected the other  privasi n request evendo mereka2 itu hanyalah kawannya..likely bile we says please respect our privacy then he will do.. just a sweet when they done it.. evendo just for a small matter! yang tak do tu memang nak kene baling ke lombong jugak!!haha

erh lagi?? lagi ntahla.. malas nak pikir.. tak penting.. miahahaha..


btw dear u.. how worst the girl whom come in your life? sampaikan you keep up and down with your relationship.. just thingking.. it is ours who cannot be perfectt as what u want or u yang perangai worst gile sampaikan hubungan u tak pernah kekal pun evendo u said dat u love her to0 much.. pity toward you because yaaa evendo we can says dat wow you are so perfect but beat me i think you  memang tak diciptakan untuk cinta! beat me.. i am pretty sure dat in your life u will never n ever know what are love for and what are the meaning of love.. i will never and ever mendoakan y tak baik buat u  but believe on me hati tak mampu lagi mendoakan yang baik! i am waiting for your true love .. to see how perfect those person who can effect your life so much! i`am willing to be a heartless one rather than having to remember you which not so worth anymore but always appearing in my mind.. -----> or can i says that semua y buruk2 ini hanya perception i y dari dulu until now always judge u without wanna to think anymore??

p/s:- esok shoot , then presenting ada 3 kali lagi, then test pun 3 lagi.. then ader kelas malam lak for 3 hari! uhuuu.. may GOD give us kekuatan n ketenangan untuk mengahadapi minggu last kelas :)) amin...