Friday, November 4, 2011

yeay dah cuti!!! Selamat hari raye !! :)

-
-
-
ekhem2.. pejam cellik pejam celik.. dah cuti .. yeah! bukan setakat cuti raye ok but cuti sem sekali! 10 hari!!!  siyes hapy giler.. and siyes tak sabar nak raye sebab nak balik kampung! yang jauhnya hanya 3 km tu.. haha.. gile jauhkan... sampai terindu2 nak balik kampung! tak lain tak bukan sebab rindu gile nak tengok baby sofea, baby akif and si budak cengeng adwa! lame tak tengok2 mereka.. siyes tak tipu .. rindu sangat.. hehe.. 

raye ni my family korban jugak.. sponsor by my grandmother! sekor untuk whole family, sedara mare n akikah anak sepupu....(amirul n aniq) malam esok ader bakar2 ayam kat kampung . BBQ!!.. erh erh.. wait! esok hari buat ketupat la! kebusyan kemelandaan sampai lupe ada hari buat ketupat.. ekekeke... tapi as usual fara tak join buat.. makan je join! T___T.. 

erm last week fara konvo! best! nak citer panjang! so tengok pre konvo pict sudah .. haha.. suatu hari nanti kalo ader kelapangan + gambar da fully edited  fara citer.. eceee... :P


then one more thing i da pakai contact lens! suke! sebab dapat mate baru! siyes jakun sekejap bile pandangan gile jelas! hehe.. bfore this i just use spect dalam kelas je kat luar tak la! takder mase nyah.. tak cute n cun.. :P:P.. so bile pakai contact siyes mate asyik melilau jerk! puas dapat tengoksemua dengan gile jelas.. haha.. for the first 'menangis' jugak la hari2 time nak pakai! siyes payah! bulu mate panjang sangat.. hak3.. then lame2 da biase.. suke... :P

lagi3.. nak cakap ape yer?? banyak fara nak citer tapi t panjang pulak so simpan sendirik2 suda.. *ayat ashia .. haha.. last word selamat hari raye semua.. :))

p/s:- baru one days cuti da terbayang2 dalam kepala wajah seseorang.. rindu ..haha.. apekah???  T___T.. btw selamat hari raye awak.. :))