Raye x leh makan daging banyak banyak.. T___T

-
p/s:- entry selang seli with pitcha tanpa saling berhubungkait.. :))

*ngah tengok lembu yang bakal dikorbankan with ratu kebaya..

first siyesly tak tau nak bgi tajuk ape.. so bantai je la kan.. heheh! *consider tajuk y diberi dah cun giles!!haha
so hari ni raye kedue! tapi i tak pi mane pun! ader majlis akikah my cuzzy n invitation from my friend to makan2 but i did`t go. kepenatan kemelandaan! pening kepala! serabut sebab makan daging banyak sangat! <------ boleh tak nak bagi alasan cam ni.. haha..

*with my youngest bro! makim.. our photog y ta bertauliah..:)) and with  Kaisara Daniela, qistina Batrisya  and Adwa Zafirah! uhuh hot2 name dak2 sekarang kan? anak2 kite kite nanti tak tau la name ape .. hua3.. :P

siyesly b4 this selalu dengar orang cakap jangan makan daging banyak sangat nanti darah naik! badan panas ker! tak pun sakit badan! n siyesly semalam pagi i cume makan gulai ayam + nasi warne kuning kekonon nasi minyak..then malam  baru makan nasi berlauk daging but malam semalam pening kepala tak usah dicakap! memang la tak siyes tapi keanehan kemelandaan sebab tertibe sakit kepala. so i consider daging tu y menyebabkan i sakit kepala.. ceys2.. :P

*baby Sofea! akhirnya jumpe jugak budak bam2 ni.. muke siyes tak leh bla.. haha.. :))

btw kami one family as usual la memang always celebt kat kampung belah mama je since belah abah tak buat ape pun.. belah mama boleh dikatakan lately ni every year korban sekor. so semalam orang lain berbusy2 dengn lembu bg lelaki n perempuan dengan masak memasak but me?? busy dengan melayan cuzy2 yang kekononnya da lame tak jumpe.. haha..

 *with sibling, kazen and anak kazen .. baby tu aniq baktiar yang akikah hari ni.. comel! suke.. :))/adik beradik ngan kaisara n qistina.. 


ok lah itu saje! motif entry nak tunjuk gambar je sebenarnya.. hahaha..ok tipu! acct ngah serabut ngan assigment yang berlambak giler but i dont know how to start to make it! dengan present y gile berlambak after sem break ni! siyes serabut... huk3.. so sesaje menaip entry yang langsung takder motip.. :((

ok lah..bai semua! :D
Selamat hari raye agains!! :))


p/s:- sebenarnya kan fara rase raye tak leh makan daging banyak2 bukan sebab darah tinggi ke ape tapi sebab kolestrol babe! lemak2.. haha.. :P

Popular Posts