Life Is sweet!!! :) and it Should BE!!

psss.. bfore that nak kate hari ni i dapat balik my lesen memandu.. setelah ditarik berikutan hujan yang mencurah2 kebumi!! :P *actually I ta dibenarkan drive bila hujan! atas sebab BAHAYE!! ----> katenya En. abah dan Puan mama.. haha.. so rini ta hujan kan dapat la drive p kampus... time balik tadi hujan je but i ok ok jerk!chewah!!  :D

back to topic LIFE IS SWEET!! and it SHOULD BE!! no matter what happen! Allah takkan menguji hamba NYA melebihi apa yang termampu.. even kau kate separuh jiwe kau melayang pergi atas sebab2 kehilangan atau pun rase kecewa but .. the truth is... jiwe kau ta hilang! ta akan hilang! hanya semangat yang melayang pergi!

one thing u should remember.. jangan sesekali suke melawan dan mencabar apa yang terjadi disekeliling kite sebab bile saatnya kau kalah dalam percaturan yang kau buat .. disaat tu kau akan tahu betapa langit itu tinggi atau rendah! baru kau akan rase menyesal atas ape yang kau buat! duit berjuta takkan mampu membayar segala rase yang kau terima untuk kembalikan keadaan kepada neutral.. diatas sebab  kelancangan diri kau sendiri!!

------------> Honestly said.. sy kagum ngan awak MR N!!.. sangattttttttt sangatttt...

Popular Posts