Saturday, November 12, 2011

Innocent/sensored atau tak paham bahase???

-
-
eh korang perasan tak budak2 sekarang tak padan ngan KECIK!!! tapi care berkate2 WORST GILE!!! haish dunie.. haha.. seriously i sangat benci orang y gune HARSH WORD bile cakap tak kisah la ngan kawan ke ape ker! menyampah gile! TAK SOPAN!! haha..

so tadi i comment2 status my kazen*guys/umur tak sure ..for sure dak2 kecik lagi and tertibe ader comment perkatan sangat KURENG SOPAN yang ditujukan buat kazen I. even ayat tu bukan for me but siyes i sentap. rase macam erh budak ni kalo adik2 haku cakap macam tu siyes sile la bersedia makan selipar saiz 8 <--- pinjam selipar orang lain sebab i saiz 5/6 jerk.. :P

so i pun sound lak budak tuh..

*dak kecik cakap ko aku ngan i.. sentap jugak.. :P.. 
cube la panggil kakak ke.. sejuk hati.. haha

then..tertibe i pulak yang kene balik.. die kate i cakap kasar sebab gune perkataan BTW!!! pelik sekejap btw tu equal by the way so whut da problem with da words?? cakap punye cakap rupenya dak tu ingat tu ayat KURENG SOPAN jugak!!! haish i terpikir btw tu punye maksud tersirat lain ker?? siyes haku tak paham.. haha..innoncent kah saye ?? :P*atau boleh kah i consider budak tu tak paham singkatan bahase??

dulu i pernah chat ngan one group ni kat geng blogger tak silap.. ader one guys tolong i wat pe ntah hari tu.. *da lupe so i says la THANK YOU JASAMU DIKENANG.. then..tertibe dia sound i cakap i SENSORED!!  i pelik la kan.. berulang kali tanya ape die saye tak paham.. n ulang balik 4 ayat yang fara tulis kat atas tu...dan die hanya wat icon gelak2 seolah itu semua perkara yang melucukan /kekonon i ni nak buat2 jadi seorang gadis innoncent after berkelakuan SENSORED!! ceys!! kuang asam..*ayat ni tak terkategori dalam bahase kasar ya.. haha..  pendekkan citer lame tu i refresh my pages and baru terkeluar ayat DIKENANG yang i tulis tuh semua appear like this DI******* ... semua!!! semua!!!! barangkali mamat tu pulak jenis kureng so die tak dapat dah bayangkan ayat tu as DIKENANG melainkan ayat sensored semata2.. huwaaaaaa.. malu taksah cakap la.. skat tu i da tak chat da kat gb... serik! haha..

whatever it is... siyesly menyampah dengan orang yang  suke berkate perkataan KASAR/TAKSOPAN/TAK CUTE/KOTOR and whatsoever!! its not about me pretend to be innoncent people by pure2 jadi gadis yang sopan santun/tak cakap kasar kononnyalaaaaa.. but its about who you are and how you want the others treat you . eh ko ingat orang akan cakap baik ngan ko ker kalo 24 jam bercakap kasar semedang.. uhuh!! dak kecik pun da look like orang2 tue bile bercakap begitu..kan kan :P

p/s:- dalam banyak2 ayat kasar fara hanya suke sebut SENGAL jerk tu pun dulu.. after kene sound ngan someone da tak sebut dah.. haha.. SENGAL terkategori dalam ayat kasar ke ea?? kompius.. :P