Wednesday, November 9, 2011

Day 1:- Bende Yang saye buat bile sorang2

walau heksimen gile banyak tapi terase takder social life pulak bile 24 jam mengadap buku? betul tak?? <----- sile hangguk even hari ni tidur je 24 jam ... tanpe memandang buku.. T___T.. demam sebab makan daging banyak sangat! siyes tak tipu.. masuk harini dah 5 +++ biji panadol yang i makan .. tapi tak jalan.. haha.. :D so terbukti suda makan daging tak berapa baik.. ekeke..::

so tertibe terase nak buat 30 days challenge ni.. meyh2 buat.. :D

Bende yang saye buat bile sorang sorang??

1) pasang lagu volume tertingi sambil nyanyi2.. kekonon feeling jadii hartis sekejap..
2) bace novel!! feeling2 jiwang with da hero...
3) Thingking of somebody.. ekhem3.. :P

and last.. honest! saye saye.. saye tak suke dok sengsorang sebab selalunya bile dok sengsorang msti ade feeling feeling semcam je(same ader feeling seram atau sedih /sayu sebab sunyi..make me feel like missing somebody) yang at the end of the days buat i akan berselubung dalam blanket 24 hours and kebarangkalian untuk menangis aderlah 70%.. haha.. siyesly fobia and never and ever wanna to do it .. T___T..

ok done! korang? suke ke dok sorang?? mesti takk