Friday, November 11, 2011

11.11.11. hari ulangtahun .. :P

-
hey .. wait2.. first jangan cakap fara taksub ngan tarikh ni okeyh.. haha..
tapi da semua cakap sal 11.11.11 .. so i pun nak sibuk  jugak.. i kan penyibuk.. :P

btw everthing happen have a pro and contra.. ader suke ader tak.. same macam tarikh ni..

fara?? siyes heksited gak ngan tarikh ni.. sebab tarikh die comel.. kene pulak hari jumaat.. baik sangat la kalo nak dirikan rumah tangga.. dengan harapan memulakan hidup baru dengan hari yang baik.. erkkk!! hape haku merapik nih.. dirikan rumah tangga?? haha.. ok abaikan.. :D

ape pun there nothing happen and i pun tak harapkan ape2 pade date ni sebab date yang sangat penting dalam my life aderlah 12/12/12.. bukan 11/11/11 hehe.. ape pun.. pade yang berkahwin.. selamat menjalani kehidupan baru.. yang tunang ngan couple tu tak nak wish ar.. haha.. 

whatever is is... i am waiting waiting waiting for you 12/12/12... tak sabarnye... ekekeke.. :P.. insyaallah if panjang umur.. and ader jodoh.. :D

p/s:- even there are nothing special happen on this date..there were somebody make me feel like tertibe 11/11/11 give me a funny stories ..


bile i balas camtu terus my friend offline!! sentap la tu.. miahahaha..:p.. whatever it is.. i wish you all da best f0r 11/11/11 (even tarikh tu takder ahpe pun sebenarnya).. n hari2 berikutnya.. haha.. sile lah mnyambut ulang tahun dengan jayenya ya awak.. :P

HUPDATE!! br tahu one of my class mate bertunang hari ni .. CONGRATULATION.. and also one of my class mate besday hari ni.. HAPY BESDAY!!! . may GOD bless all of you..  and hapy2 selalu.. ;D