Tuesday, October 11, 2011

Yeay! dapat macam2 lately nI ! IndaH BanGat!! ::)

yeay yeay ! yeay!  *sambil loncat loncat2..T___T

before conti perasan tak ader something wrong somewhere.. ecehhhhhh... nak bersomething2 plak.. hahaha.. actually fara da ader header ! yeay! and header ni dibuat oleh Azhari .. reason die buat sebab diebaik hati .. ekekeke.. tak la.. actually fara yang mintak dia buatkan.. disebabkan die super duper baik so die pun buatkan.. sangat comel kan.. suke2.. hehe.. terima kasih daun keladi.. lenkali sile buat lagi ea.. lalallaa.. :P



then balik semalam dapat parcel!


yeay! dapat souvenier from Egypt! eh eh.. bukan! souvenier tu memang la dari egypt / mesir! aderh! fara tak tahu egypt n mesir tu same tempat or tak! sob2.. so redah je yerk! but the postage from jb i think... and this souvenier i got from El Nadia! dia belajar kat sane.. bidang medic! actually kami cume kenal di alam maya jerk! haha.. tapi kami baik! erh kite due baikkan awak.. ekeke.. that why die belikan fara Souvenir bfore balik mesia haritu! thanks ya awak! harap kat fara entah bile dapat jejak negara mesir tuh! really appreciated it ! :) *untungla elnadia ni pempuan.. kalo lelaki harus fara ngorat dia habis2an dengan harapan one days nanti dapat pergi egypt.. hek3.. :P

then last I also got LIP ICE!! 


from LIP ICE MALAYSIA .. ritu actually ader die wat promotion kat fb .. isi2 form.. then hantar gambar you and your besties then nanti die bagi la lip ice yang cinonet pada kami2.. *but fara tak sure my besties dpat dah ke tak lagi.. :)) sangat cinonet okeyh! haha.. tapi tak ksah la cinonet pun.. sebab fara memang pakai LIP ICE n for your info untung tau pakai Lip ICE ni sebab lambat habis .. haha! tak tahula fara y jarang pakai atau sebab die memang magic !ekekeke..

then itu saje lah untuk saat dan ketika ini! hari2 depan tak tau la dapat aper lagi... dapat hati maybe.. hahaha.. :P

Thanks FoR ReaDinG ^__^