Why degRee?? why not Just Enjoys or married Maybee?? errr... :P



holla holla.. haha..lamenya tak update.. 

busy.. T____T.. 
talking about super duper busy.. honestly.. i was so enjoys with my life sekarang.. yaaa.. life was so easy right.. but .. tadi bace buku.. bukak2 buku.. siyesly mood down! CRG 520?? siyes haku tak paham ape ke motif subject ni.. mane ngan REVIEW n COMMENT CASE!! BERLAKON DRAMA! TENGOK MOVIE! haish tak paham2.. MENCIK!! huhu... 

bila da saling bencimembenci macam ni ..mula la terpikir why ea kite kene study degree n then kalo rajin kene conti phd n WHATSOEVER! kenape tak after diploma just enjoys your life tak pun married ker! at the end of our life we were hapy forever and ever! ceys! Fairytale!! coz the real fact! life was not so easy..  (----!)


btw bact to story.. kampus uitm machang sangat2 not bad.. for me la.. even ia uitm paling kecik antara banyak2 uitm but some how pada fara da cukup besar dah.. our fakulti aka our class blok pun besau gedabak la..suasana pun cun2 jerk..  memang la jauh kene jalan kaki berbukit bukau lagi but since fara drive sampai depan blok/fakulti so takder hal la.. haha.. UNTUNG laaa~~

lagi lagi .. UNTUNG jugak laaa bila masuk kelas mesti senyum ceria sebab ader Mr N hahahaha.. what the gedik ok.. so just close dastory...heeee.. dulu mule2 siyes fara tak suke kelas/uitm ni coz rase terpinggir sebab mereka2 kebanyakkannya original from uitm machang so da kenal2 but us terpingga2 seorang diri.. tapi lame2 i was enjoys with da class.. trying to bertegur sape ngan semua2.. and yeah! saya suke uitm!...

last UNTUNG la jugak sebab just due tahun je study.. fuh! lege.. kalo lame2 i rather put up my hand and just married rather than study.. leceh.. hak3.. kuno betul pemikiran.. hurm! last saye suke lib die.. besau!.. hehe... till then chow..

insyallah fara akan ber bw dari masa ke semasa ke blog korang okeyh.. :D

ThaNkS FoR ReaDinG

Popular Posts