Thursday, September 1, 2011

Pernah X rase macam ....yeah anda memang sedang mengalami penyakit kegedikan yang terlampau.. T______T



pernah tak rase macam baru pertama kali jumpe seseorang , tu pun tak face to face pun..*fb ke apa ke.. borak pun baru sekali due.. tapi rase macam omg.. he so perfect!!

before this bile AIM seseorang selalu rase macam nak loooookkk so perfect.. kalo boleh nak make up tebal tebal.. but this time rase macam nak lookk so biase biase ajer.. tak yah make up make up.. jumpe dengan muke y sesuci lebaran je..

then if dulu bile nak ajak seseorang tu datang rumah... pikir banyak2 kali.even kawan biasa/ kawan sekelas.. this is becoz memang tak pernah bagi kawan2 lelaki datang umah kecuali orang2 rapat sahaja.. . tapi this time even baru kenal rase macam terus nak wat balik rumah.. perkenalkan pade parent.. huwahuwa *gedik

then kalo dlu even kawan2 dtang rumah like i said nak tampil comel2 jerk.. ye ar takut kene kutuk kaw2 punya ngn kengkawan bile selekeh but this time rase macam biarla .. tak kesah langsung,. kalo boleh nak dia dtang n that time kite2 tengah dok busy kat dapur.. dengan serabainya .. berapron lagi.. haha.. what da feeling!! :P

but it just like.. yaaa.. even kite jenis suke gelak2.. tapi orang tu so seriouss... sikap y sangat berlawanan..tapi kite rse macam its okeyh! baru la balance.. t bile borak2 aii cakap banyak dan dia hanya senyum dan angguk serta geleng.. dulu selalu pikir n rase macam arhhhhhh bosan la bile cakap ngan orang y serious macam ni tapi skang tidak..rase macam! yeah!sangat suke caranya.. T____T 

orang cakap.. bile suke seseorang kite akan selalu merase wanna to be perfect all that time.. but this time aii sangat2 merasa seolah2 da kenal lame.. sangat memahami.. sehingga langsung tak kesah sedikitpun dengan appearance diri.. perfect or tidak.. hehe..

n kalo anda mengalami sindrom2 berikut itu ertinya anda sedang mengalami penyakit kegedikan y terlampau.. dan itu sangat tidak OUKK KEYY ok! because yaaa.. rase macam weird pulak an.. tapi itu la y dirase sekarang.. n siyes bile pikir2 balik rse nak gelak guling2 sebab rase nak cakap ngan diri sendiri APA KEJADAHNYA YANG AKU DOK PIKIR MACAM TU SEKARANG DENGAN ORANG YANG BARU DIKENALI.. uhuhu.. Sengal!!.. opss.. haha.. :D

p/s:- erh itu contoh je.. rase y muncul sekejap.. kerna sesungguh saye masih setia pada y satu.. T______T
p/s:- wah wah kuatnya korang beraye!! dah berhari2 i dok usha bloglist.. satu due je y hupdate.. busy kutip duit raye ka.. haha.. :D

ThaNks FoR ReaDinG ^_^