Officially ENGAGED! eh eh! bukan.. OFFICIALLY..


tajuk nak gedik2 je kan.. :P :P.. actually pada tarikh 11/09/2011 maka saya secara rasminya menjadi salah seorang pelajar UITM MACHANG, KELANTAN... ouh akhirnya.. tercapai gak cite2 nak masuk uitm!! T____T.. tadi pagi tolak dalam kul 7.30 pastu pi breakfeast nasi kerabu*untuk anak & nasi dagang*untuk parent.. after siap makan terus pi uitm.. and roger2 dak2 lain... *azma & tikah termasuk la dak ASHIA nih.. 

*die blogger macam saye.. T___T

 at last kitaorang selama ni dok pungpang2 dalam blog ngan fb je tapi tak pernah pun jumpe.. da kate kenal melalui alam maya jerk..semlam da siap roger awal2 nak pakai baju ape..*ouh ya kitaorang baru tahu y kitaorang nisame u after befriend kat fb..   katenya nak pakai baju belang2.. so tadi spot la orang y pakai baju bak kude belang tuh.. hehhe.. and yes i saw him..

comel dak ashia nih.. lawa.. fara rase kalo ASHIA semua da kenal kan.. famous gak.. kalo kire ngan fara sangat kerdil diri ini okeyh.. haha *tekan pict to go to their blog :))


dia sweeet okeyh.. tadi hajat dihati nak amik2 gambar.. well blogger bertemu blogger la katekan.. hehe.. tapi tak amik sebab I malu.. hua2.. satu perangai fara which is amik gambar selalu tak jadi.. nanti die pose cute n i lak soo soo jerk.. hancuz la pict die nanti .. kesian die.. ahha..ASHIA t kite amik pict lenkali ea.. amik banyak2.. haha..nice to meet you darl!.. =)

btw time nak reg agak rush disitu.. kat web mintak lain bile sampai sane banyak lagi benda y die nak.. haish kecoh sekejap.. apa apapun semua da settle.. so syukur alhamdullillah la.. satu perkara y tak boleh blah .. I jatuh kat tangga UITM.. huwaaaaaaa sangat sakit okeyh.. padah ralat sangat dok mesej sampai tak sedar kaki da jejak tangga... tapi dek kerana sebelah tepi tangga tu ramai orang so terpakse la control mancho.. dengan muke tak berperasaan bangun*erh takder la jatuh tertiarap gitu.. terduduk je tapi tak rapat la ke lantai.. amik phone jalan straight..zZZZzzzzz.. till now still skit..dan bengkak.. uhuhu..

after reg g lepak umah cousin jumpe baby sofia.. hurm baby baby baby.. awat la ko cute sangat.. haha.. then g umah azma and da geng.. lepaak sementara tunggu my dad amik.. ouh ya diorang mnyewa but me ulang alik.. 

so dipendekkan citer tadi g kelas gune higheel 5 inci.. kekonon nak budget la kan.. pakai higheell tingi2 g kelas even takder lift tapi after terseliuh kaki tadi .. terus pi beli sandle yang tapak die hanya seinci.. TERPAKSE!! ceys ceys!! takpe after kaki da sembuh aii bantai pakai hheell balik.. uhuhu.. tak suke pakai sandle rendah.. rase tak confident nak jalan2.. hak3..

after balik mandi2 bukak fb.. ok fine! 'seseorang' tu da IN A RELATIONSHIP! macam satu kebetulan pulak.. orang lain kalo rase semacam y tak kene pecah kace pecah gelas tangan luke.. tapi fara terseliuh kaki.. haha.. langsung takder kene mengene tapi still nak wat seolah2 ader kene mengena.. y penting semuanya dah berakhir.. sangat2 suda berakhir.. WHATEVERla y penting pada saye ini aderlah yang terakhir.. saya takkan berharap lagi.. yups everthing was over...*dan sesungguhnya fara rase ini adalah keputusan y paling terbaik seumur hidup fara.. lepaskan semuanya..

*harap2 hari mendatang akan indah .. seindah sunset.. :D

p/s:- nak pergi urut kaki .. hua2.. rase macam orang pas berpantang je jalan conget2 macam ni.. haha.. :D

Popular Posts