Menghitung hari ^_^


ooooooo....menghitung hari detik dmi detik.. T__T *sile sambung nyanyi sendiri lagu MENGHITUNG HARI by kris dayanti.. haha..



btw hari ni 5hb kan?? ouh my tak sabarnya tak sabarnya.. tak sabarnyyaaaaaaaaaaaaa.. ok fine gedik.. :P.. actually fara ngah menghitung hari detik demi detik untuk cont study.. yeah! 11 hb ni register uitm.. so heksited hokeyh! ok fine.. orang lain mungkin ta semangat nak study balik tapi fara nak kate semangat tu tak la jugak.. tapi siyesly da bosan dok umah.. makan tidur makan tidur je! soooooooo bosannnn.. sebbab tu la I sooooooooo heksited nak cont stud balik.. at least pasni akan sedikit busy2.. ceyh poyo cam busy la sangat.. haha.. :P

erh erh btw bosannnnn dook umah tu is doest mean that i tak suke dok umah.. bukan bukan.. kang ader gak yang sentap bace ni karang uhuhu..tak pasal2 kene halau dari rumah.. kerna sesungguhnya saya sngat bersyukur sebab dapat stay ngan family balik.. da bosan hidup keseorangan kesepian masa kat putrajaya dulu..yeah! u know what mase kat sane waktu2 fara hanya dihabiskan dalam bilik study..class and library untuk tidur  pagi petang siang malam.. bosannnn giler.. dah tu.. bile tahap kebosanan memuncak mule la buat kerje GILER!! like tengok wayang sorang2.. pergi shopping sorang sorang.. travel ke alamanda hanya sebab nak makan aiskrim mc`d/cuci mate/makan cake secret resepy and  cheezcy wedgess*semua my favorite untuk melepaskan ketensionan.. 

n opkos tempat y paling fara suke pergi TASIK PUTRAJAYA.. ouh i miss the moment.. habiskan mase kat situ dari pagi sampai malam .. layan perasaan sambil temgok air yang mengasyikkan..dan rase angin yang menenangkan. ouh romantic kan I.. haha sorang2! okeyh fine don`t try to call me a loser becoz buat tu semua sorang2.. uhuhu.. dah tu macam mane.. kawan2 semua kat kl.. i sorang kat putra.. so lepak la sorang2.. btw u know what SOME PEOPLE WILL CALL A PERSON LIKE ME  AS A LOSER COZ ALWAYS HANGOUT ALONE! BUT FOR ME IT JUST AN EXCITING THING TO DO SINCE ALL WOMEN NOW NEED TO BE INDEPENDENT AND OPKOS NOT ALL WOMEN CAN DO THAT ^_^ *semua perempuan skang ni kan banyak bergantung ngan lelaki tapi hakikatnya lelaki sekarang smua tak leh diharap.. opsss.. haha.. :D

other than that i sedang menghitung detik 13 hb.. ekhem2.. tngok kat sidebar ape ader pada tarikh tu.. haha.. actually i wanna to do something on that date! thing that I should do a long time ago.. thing that can changes my life. Insyaallah n amin.. :))

korang2 pulak da ready nak masuk u balik?? ok fine I tengok da ramai y meraung sebab tak ready.. hahaha.. :P

ouh.. dua hari lepas buat cake.. comey tak comey tak.. haha..:))


ThanKs FoR ReaDiNg ^_^

Popular Posts