Tuesday, September 13, 2011

Hapy sweet 21 For myself :D



Hapy besday to you
hapy besday to you
hapy besday .. hapy besday..
hapy besday to you.. :D

yeah2.. cepat2 tepuk tangan.. terima kasih la sebab susah2 nyanyikan untuk fara.. hak3..  terharu.. :P :P 
btw ayat nak bagi jelous sekejap hari ni fara stay home je memandangkan kelas still tak ader.. sukenyer.. pade dak2 degree y da stud study padan muke.. hehe.. :P

so hari ni dengan rasminya umur fara da 21 tahun! yeah! suke! sebab kalo orang dulu2 dia cakap umur 21 da dapat KUNCI KEBEBASAN! da jadi anak dara.. erh erh.. cam tak cute je bunyi anak dara tu.. haha.. so tukar jadi ANAK GADIS! hak3.. so its mean that starting from now on i will be able to make my own decision.. insyaallah after this dengan meningkatnya umur dapat la fara fikir dengan more rasional..tak terlalu ikut emosi and whatsoever.. apaapapun since saya masih dibawah jagaan dan tanggungan encik abah dan puan mama so harusla setiap decision y fara buat kene mendapat dan dipersetujui oleh para2 diatas.. dan setiap keputusan y dbuat hruslah tidak memalukan dan mengabaikan mane2 pihak y berwajib.. :D

talking about sweet 21..  to be honest fara tak pernah mengimpikan dapat celebt umur 21st ni that is becoz dulu selalu mimpi.. mimpi mati.. T__T.. but alhamdulillah la.. ianya cume sekadar mimpi..buat mase ini.. :))

----> DULU KECIK sekarang da BESAR.. da leh kahwin dah.. HAHA :P

btw like the others people bile menginjak umur baru harus mengharapkan kehidupan di mase2 akan datang akan jadi lebih baik seiring dengan peningkatan umur dan kematuredtan dalam diri.. for me also..bile ulangtahun sweet 21 ni saye sangat2 nak bagi wish macam ni okeyh.. haha...

1) first of all thanks for da all wish.. true phone, fb, pm/blogspot.. n opkos yang direct cakap depan2.. tqsm.. really appreciated it.. :D


----> due wish ni sangat2mencuit hati.. kelakar &sweet... haha.. :D

2) dengan masuknya sweet 21 dengan rendah dirinya i wanna to says sory for everthing that i have done .. maaf atas salah laku di umur2 yang lepas.. pada kawan 2yang mane fara/ain ada buat salah, terkasar bahase tanpe sengaja, termarah atau terover talking dengan@tanpa sengaja/yang mane bile tegur/pm/wp/msj/im tak pernah2 fara balas dengan sengaja/ y mane hri ni kawan baik tapi esok luse da tak berape nak baik dengan sengaja.. yang amne kisah2 masa lampau diungkit dengan sengaja dek kerana dihantui seribu satu rase.. sory sory and sory.. sory for everthing...

erh2 rase macam no 2 tu bukan wish jerk.. heee.. apa apa la.. other than that saya sangat berharap umur 21 ni memberi seribu satu makna pada saye ..erh sesungguhnya starting from now fara nak lupekan semuanya.. FORGIVE & FORGET. pada awak awak dan awak.. sory n thank you.. thanks diatas kemaafan y diberi.. yea! kalo korang nak tahu fara da berbaik dengan sedue orang y before this kitaorang sedikit bermasam muke diatas kesilapan fahaman.. dan ia adalah sangat membuatkan saya gembira..THANKS ALLAH!

hurm lagi? lagi nak cakap SAYE GEMBIRA SEKARANG bukan sebab besday ea.. tapi sebab 70% dari total cita2 fara da tercapai/hampir tercapai dan juge terima berite2 gembira dari org sekeliling.. antaranya buln depan konvo/masuk uni sambung degree/ keep in touch with old friend/bkal jadi aunty.. haha/ then dapat driving and insyaallah bile time ader rezeki sikit lagi nanti nak beli kete/ dapat hupdate dari somebody*y ni takleh bgtau lagi hehe../ n yang penting dapat lepaskan seseorang dengan rele hati tanpa sedih sedikit pun.. yeah! saye langsung tak nanges okeyh.. hahaha..Infact saya doakan die bahagia.. no worries.. whatever happen kami still kawan .. hakikat tu takkan berubah.. :D

------> Bukti betapa saya da FORGIVE & FORGET! 
time 2 start a new life with a new diary with a new memory.. :D

hurm.. itu je kowt fara nak cakap.. apaapapun2.. MY PRINSIP STILL SAME even umur da berubah... so after this pon kalo korang tengok i macam sombong ke ape ker..im tak bals/ phone contact tak mau bg/mahupun tak rep.. sile la buat2 faham betapa saya punye prinsip sendiri.. dan itu bukn SOMBONG! hanya mahu MENJAGA MARUAH DIRI! y mane juge prinsip itu tak membenarkan saye dengan sebebas2nya bergaul dngan orang2 sekeliling*especially guys.. tak ader sesiapa y memakse saya ikut prinsip tu tapi saye dengan rela hati buat.. n for those person who maybe  feel marah ke sakit hati ke dengan perangai fara sory la sngt okeyh.. DO RESPECT MY PRINSIP.. thanks you so much...*kalo dengan menjaga pergaulan dari terlalu bebas begini dilihat sebagai poyo/ sombong/ berlagak siyesly tak tahu dah nak cakap ape lagi.. pssstt kalo nak cakap tak kesah boleh.. hua3.. :P


------> dalam dunia ni harta pun tak boleh/mampu membayar harga sebuah maruah.. semua y saya buat hanya diatas name maruah diri becoz yaaa I LOVE MYSELF.. :D

last.. besday ni takder kek ke apa ke.. sengaja tak nak beli sebab fara tak leh makan kek aising.. nanti skit kepala.. sob2. nak buat? kek coklat? hentah! rase malas jerk.. hek2.. apa kehhhhhhhlas besday buat kek untuk diri sendiri.. wahahah.. takder ke orang nak sponsor kek SECRET RECIPE.. yang tu sngt la boleh makan.. ouh MM GGGG.. haha... ok lah itu saje..

*sangat berharap kalo kehidupan di hari2 mendatang akan INDAH.. SEINDAH PELANGI.. amin.. :D

ThankS FoR ReaDiNg ^__^