Alkesah Saloma Bistro Vs. spontaneous adik :))


sape pernah pegi saloma bistro angkat tangan T___T...
btw hari ni kiteorang semua*dak2 y got dl mase belajar2 dulu ader majlis dlac..  kat Saloma bistro kl.. tapi dipendekkan saje cerite.. *pendek sebab i tak pergi so takder story mory dulu asal dengar sal saloma bistro je kepala i mesti terbayang clubbing.. haha.. dont know why maybe becoz the word bistro..*ape makne bistro ea?? fara pun tak tahu.. haha same dengan hard rock cafe.. even due2 ni sebenarnya cume restoren.. kalau hard rock die ader attach sekali ngan pentas ntuk retis2 wat performance kan.. tapi setahu fara hard rock ramai je orang y bertudung pergi.. tempat makan jugak kan.. :))

tapi tu la.. alkisahnya.. bile tahu dl nak buat kat sb ni terus i terkebil2.. club?? gigih la i google2... rupe rupenya restoren.. bahaha...betul kan?? just see da pict..


SALOMA BISTRO *clik to go to their website.. 

hurm.. tak psal2 da terlepas peluang nak jejak saloma bistro y eklusive ni dek kerana i dengan lantang nya bersuara pade my mum bile die tanya nak g tak majlis tu .. i says

"tak nak la pergi majlis tu.. lagipun amik award ngan makan2 jerk.. penat2 je turun kl.. wat kat saloma bistro pulak tu... bukan club ke tuh"

tapi bile i tahu y sb tu bukan club .. tapi sebuah restoren y so eklusiveeeeeeeee..gigih pulak la i nak pergi.. sebab cadang nak hangout2 ngan kengkawan sekali after that.. tapi bak kate orang terlajak perahu boleh diundur.. terlajak kate buruk padahya.. mama tak bagi! muktamad!  ok fine! congrat pade kengkawan y pergi n amik award tuh.. huhuh.. *seb baik sem2 lepas punye da pergi.. tak la rase kempunan nak naik pentas.. haha

btw tadi pagi si makim ni *adik tertibe buat lawak pagi2 bute.. before this setiap pagi tak payah harap la nak gurau senda ngan die.. muncung panjang sedepa.. terpakse bangun pagi nak p sekolah la katekan.. tapi hari ni.. dengan rambut terpacak2nya *hei jangan tak percaye.. kecik2 da pandai berfesyen ngan rambut .. gune gel REVIVE lagi!haha.. muke berseri seri.. says.."kakcik .. selamat hari jadi" sambil senyum ceria...sweet giler dowh.. tapi tapi..aiii  terus pi bantai gelak kuat kuat.. "ape dik?? hari jadi kakcik lambat lagi la.. kahkahkah" dengar je i cakap macam tu sambil ketawe over terus muke die masam.. sambil marah2 kak tyah die sebab kate die athirah y bagitau besday i hari ni..fara ?? gelak lagi.. lagi dan lagi.. kelakar.. hehe.. tapi bile muke dia da masam mencuke.. *malu kowt sebab over heksited wish.. terus i berhenti gelak.. 

"takpe takpe dik.. hari jadi kakcik minggu depan.. nanti ucap balik ea.."hahahaha.. :D

Popular Posts