Yeay! baju raye da beli T__________________T

first of all nak cakap.. rindunya nak berbloging ..hehehe.. ritu gedik deactivate jap.. reason?? ader lah rahsie.. 

so back to story this week i da start belajar bawak kete.. cume nak cakap.. cikgu memandu nih suke betul membebel.. grrrrrrrrrr... sib baik cikgu tuh kawan abah fara kalo tak konpem fara buat aksi muke tak baik.. ouh sesungguhnya saye tak suke kene bebel walaupun the bebel is nothing.. haish ayat pun da cam keling.. 

btw semalam pergi beli baju.yeah yeah..heksited kejap sebab pade mulenya mama cakap raye tahun ni takyah buat baju dah sebab masa kakak fara kahwin bulan2 lepas da buat 3 helai baju baru.. pastuh fara punye baju kurung pun berlambak2 yang ta pakai lagi.. tapi semalam tertibe dia ajak pergi beli. 

tahun ni lain sikit sebab tahun ni fara beli kain same ngan adik fara yang due orang lagi.. tyah n isya.. beli kain cotton english  yellow pinky..ouh kami boria la nanti..tertibe terasa sweet la pulak bile same same nih.. hak3.. apa apa jerk lah..

lagi satu tadi mamy baby sofia datang rumah.. i dapat baju raye sponsored by my cousin... hee terima kasih banget kak ema.. tahun depan leh sponsor lagi.. ^_^

hurm.. lagi nak cakap apa ea??? tader dah kowt.. ouh ya.. last word big thanks to my dad sebab susah payah menolong anak kamu yang manja ini tadi.. hahaha.. i love my parent.. ;p

p/s:- tiada pesanan dari penaja.. T_____________T

Popular Posts