Thursday, August 11, 2011

TyPicaL CinTa Kite *awak tak suke kite, kite Sihir awak!! :P


Typical cinte kite..


cinta kite disini bukan merujuk kepada kesah chenta aku dan kau En Asyraf Muslim *aka ustaz Amirul yang sudahpun bertunang ngan gadis lain dan seterusnya memaksa haku terkontang kanting mencari mangsa cinta baru yerk!.. ouh tidak tidak. cinta kite disini merujuk kepada Cinta orang melayu.. yes!!

 Cinte kite = cinte orang melayu.. 

erh wait wait aii bukan orang melayu ke ea?? haha what the???

btw saper tengok citer LAILA MANJA?? angkat tangan! ouh siyes iqram dinzly makin hensem n siyes aku x paham kenape ramai tak suke die.. die hensem babe.. rugi dowh kamu2 x menyukai lelaki y kacak bergaya macam tu.. heheh. back to story all this while Azli*iqram sangat2 cintkan Laila, n dlam pade mase y same Atie*cousin Azli lakonan nabila huda suka kan abang sepupunya itu.. macam2 cara y dibuat tapi azli tetap suke gilew pade Laila.. one days Atie bomohkan Azli and end of story after bomoh terus si azli suke kat kezen die tuh n abaikan laila yang dicintai bertahun2 lamenya..WHAT THE?? *siyes haku rase macam nak lempang je Azli ni sebab skang duk tergedik2 gileww ngan si Atie tu even die macam tu sebab kene bomoh..ahh lelaki manusia y lemah. HAHA

konklusinya bile tengok situasi  tu aii rase macam. ouh mudahnya nak mndapatkan cinte dengan bomoh membomoh ni .

REACTION

Tengok adik and says "kakcik nak g jumpe bomoh gak ar! nak suh aaron aziz suke kat kakcik. haha" * terus dapat jelingan sedas dengan ayat "kakcik GATAL!" ceyh!!baik punyer adik . x menyokong langsung! :P




dipendekkan citer.. entah macam mane lak teringat kat anak customer mama aii *mama jahit baju . aii x tahu la hensem die tu tahap ape tapi die juge salah satu mangsa CINTA SIHIR ni. according to my mum that guys agak berjaya jugak but know still INSANE gare2 perbuatan perempuan y tidak bertanggungjawab itu.. disebabkan aii x kenal dat guys so i just feel like KESIANNNYAAA...*hanya ini y mampu dikate

tapi tadi lagi sekali mama cerita.. budak XXXX skang ni da tak berapa nak waras. terkena buatan orang.. AGAIN?? and aii know that girl. yah budak tu memang lawa. Berpelajaran! skang form 6. tapi sekarang ni die still under pemerhatiannnnn.. means da sembuh sikit tapi still tak gi school sebab maybe masih blur2 lagi. ouh sangat kesian okeyh.. ape ke hal la nak bomoh2 bagai.. best sangat ke tengok orang y kite cintai separuh giler.. hello guys CINTA TAK BOLEH DIPAKSA OKEYH!! 

kalau la kan.. bomoh/sihir halal dalam dunie korang tak payah la susah2 beli bunga bagai untuk memikat orang y korang suke tu.. SIHIR je kan senang! tapi itu la masalahnya.. SIHIR itu haram. tak de y baik langsung.. paling tidak orang y korang suke tu jadi insane. bukannya tergila2 kan korang pun.. tambah dose. menyusahkan orang. takder pekdah! semuanya la..*tapi tu la.. tipikal cinte orang kite sekarang.. sikit2 bomoh.. aper daaa

u know what! CINTA ITU ANUGERAH. X semua mampu memiliki cinta. bile kite betul2 cintakan die railah cinta itu tapi bile cinta kite tak berbunyi so just leave it. pasti ada y lebih baik menunngu..dari korang bomohkan orang supaya suke kat korang lebih baik la korang doa..

"YA ALLAH SEKIRANYA DIA UNTUKKU DEKATKANLAH HATI KAMI.. SEKIRANYA DIA BUKAN UNTUKKU MAKA JAUHKANLAH HATI KAMI BERDUA.. DAN BERIKANLAH KAMI YANG TERBAIK DI DALAM KEHIDUPAN INI.. AMIN"

insyaallah due2 akan hidup bahagie after this...

conclusionnya.. dunia da tak aman.. cinta apatah lagi.. just beware of yourself... nauzubillahiminzalik.. minta dijauhkan dari semua..



P/S:- tertibe emo. haha..