Tajuk entry kali ini aderlah SILE PERCAYE ! T___T


yeah! sile SILE PERCAYE actually fara mogok hupdate blog sampai luse sebenarnya tapi disebabkan Far8 budak baik*musykil baik ke tak sebenarnya :P dok kutuk2 aii dalam chat box dengan mengatakan "memang tak pandai nak hupdate kan . haha" buatkan aii  tersentap kejap.. so terus merajinkan diri  untuk hupdate. ouh SILE PERCAYE. kalau aii hupdate entry ini adalah kerana  tidak tahan dengan kutukan2 die.. haha.. OVER BETUL MINAH NI!! :P*gurau jer lah!! :)

and sile la jugak percaya yang sebenarnya2 aii lately ni kebusybusyan kemelanda landaan.. betul tak tipu! siyes busy dengan benda benda nih sebenarnya.. busy buat benda benda ni.. SILE PERCAYE lagi T__T


 BISKUT SARANG SEMUT *yeah! tepuk tangan sekali


  WALNUT CHOC CHIP WITH ALMOND COOKIES *yeah! tepuk tangan dua kali


BISKUT OAT COKLAT CHIP! *yeah tepuk tangan tige kali

and last 


BISKUT MAMA CAREY! *okeyh kali ni jangan tepuk tangan tapi tepuk dahi.. :P:P:P


so sekarang sudah jelas bukan mengapa saye kebusy busyan sehngga tergamak menganaktirikanblog.. dan juge mengsuamitirikan suami.. erk!! haha... ok lah korang last word SILE PERCAYE!! kalau saya tipu je.. heheh.. itu antara biskut2 yang fara nak buat nanti.. ader lagi yang lain.. macam COCO CRIESPIES BUTTER COOKIS*Asfira nyer resepi.. siyes look so delicious okeyh.. hehe insyaallah.. kalo rajin dan dapat hidayah ntuk buat semua ni..sekarang tak lagi.. tak sempat buat lagi.. so takderla busy mane pun sebenarnya kan..:P

yang sebenar2nya i ngah neves2 nih.. luse i ader test! test yang menentukan jatuh bangunnya hidup i.. chewah! so korang2 sile doakan saye berjaya dalam test tu okeyh! kalo tak berjaya pun takpe! doakan agar i redha menerima kegagalan dalam test tersebut.. >.<

 ok Bai korang !!

ThanKS FoR ReaDinG ^_^

p/s:- oub ouh dah kul 9.. sile percaye i ader date ngan aaron aziz.. nak tengok die berlakon nih.. bagi support.. hahaha.. :P

Popular Posts