Sunday, August 14, 2011

Siyes! Rasenya kite Semua takkan jumpa lagi LELAKI macam ni.. :)


hari sabtu ritu tengok rancangan berbuka puasa dihostkan oleh Syarifah Syahira dan tetamu jemputan die sape lagi kalo bukan scandle terhebat aii haha.. ASYRAF MUSLIM!!

omg ok ok fine die da nak kahwin. 1 syawal ni di mekah*one fact that die sunggu HEBAT!!. yeah memang la die artis tapi sungguh unik. i nih nak ke mekah pun tak tercapai cite2 lagi dan entah akan tercapai ke tidak. tapi die siap leh kahwin lagi kat sana.. banyaknya duit die.. uhuhuhu.. erh rasenya umie Aida pun kahwin kat sane gak. tapi dia kahwin ngan datuk so tak heran daa..;p

pastuh kad kahwin dia... as you seee

---> gambar sumber from beautiful nara

bahase jawi hokey! sesuai ngan status die sekarang sebagai seorang pengamal peruubatan kat DARUL SYIFA ea kalo tak silap.. *2nd fact yang superb .. <------ orang lain nyer kad kahwin?? pikir la sendiri...:P

before this die artis glamorrr bangat tapi memilih untuk quit dari dunia lakonan n modelling demi nak  berbakti kepada masyarakat as a PENGAMAL PERUBATAN.. *3rd fact y gile superb..  <---- ye la mane ade anak mude yang nak berkecimpung dalam dunia macam ni zaman skang?kan kan.. :P

u know what saya sangat2 salute n minat gile ngan dia ni sebab
1) die kalo cakap lembut jerkkk.. ngehehehe.. 
2) orangnya look like so maskulin.. okeyh senang kate sedap mate memandang.. hensem weyh.. :P

Sile percaya kalau sekarang ni muke die lebih smart dari sekarang.. haha

nak cakap memang banyak but cukup kalo i cakap i sukeeeeeeeeeee gilewwww kat die sebab setiap kali tengok muke dieee memang terlihat jelas cahaya kat muke die.. yes muke die sentiasa berseri seri... omg.. 
saya disini mendoakan anda sentiasa bahagia  ASYRAF MUSLIM. mudah mudahan anda tergolongan dikalangan manusia2 yang mendapat hidayahnya diakhirat kelak.. AMIN... :D

haha.. Asyraf Muslim ni pun dah hebat gile n i tak dapat nak membayangkan wajah NABI YUSUFF yang dikatakan lelaki paling hensem dalam dunia n menjadi kegilaan ZULAIKA.. ouh my.. kuasa ALLAH...

p/s:- dulu ramai kecewa bile die bertunang,. i pun ya jugak.. hahaha.. ngek betul!! :D

THaNks FoR ReaDiNg ^_^