Puase tahun ni takder orang nak ajak berbuke kat luar ke ea??? Y ? Y? Y? ok fine lempang :P


tahun lepas i still bergelar student! tahun lepas i still duk kat Putrajaya presint 9 *ouh hai awak awak :P tahun lepas i tak berbuke puase bersame family pun.. tahun lepas sentiasa feeling rindu rindu tertanya dihati?? mama masak ape hari ni? adik puase ke tidak? abah beli air apa hari ni? n sentiase menghitung hari bile nak balik kampung bile nak balik kampung.. haha.. :P

dan tahun lepas jugak aderlah tahun dimne sangat2 banyak kali berbuke 'puase' kat luar.. same ade ditaja dan jugak tajaan sendiri..

first.. bukak 'puase' bersame dak dak kelas.. ouh .. bukak dipizza je.. melantak sampai kekenyangan semua.. rindulah.. :D

*antara dak dak kelas

pastu berbuke 'puase' ngan geng bowling, melantak dan wayang seumur hidup.. haha.. hai azie, azril n Fizal!! :P.. kat pavilion.. order banyak giler sampai akhirnya kene pack wat balik sebab banyak sangat..paderhal nak melantak 4 orang jerk!!!

*antara makanan yang dilantak

*pict disnap by guard y dipakse amik gambar kami.. :P

pastu bukak 'puase' ngan dak amira n alif aiman -----> couple ni taja aii kat restauran UK*uk babe.. ko hader .. hehe.. :D

then sahur kat mcd kul lime pagi ngan akak n abang ipar -----> syok sangat mencuci mate kat downtown/uptown.. sedar sedar da pagi.. :)

tapi tahun ni.. tahun ni saye cume penanam anggur yang berjaye .. direct puase kat umah.. petang2 dikerah masuk dapur.. malam malam after buke puase basuh pinggan ! :P

sesekali rindu lak nak gather2 buke puase kat luar
tapi tapi kene sedar diri kat tm ta same ngan putra.. kat putra balik la kul berapepun who cares.. *hek elleh padahal mama n abah tak tahu pun i kuar.. kalo tahu???? kompen kene balik awal.. :P
kat tm lak selama 10 tahun*start duk tm, kelantan mase umur 11 - 3 tahun kat putra sebagai rumah pertama tak pernah sekali pun fara kuar malam ngan kengkawan!! ouh yerk! ko nak kuar pi mane je kat tm ni?? seingat fara pernah sekali ke due kali fara pergi rumah sue*kawan sekampung time malam ntuk stud ---> study la sangat.. lebih dari itu tak pernah tak pernah n tak pernah! ouh sesungguhnya saye bukanla manusia y bebas untuk kehulu ke hilir n siyes i tak kesah pun.. haha,, tm ni bukannya ader tempat berlibur pun.. kuar pun nak wat ape jerk.. kankan?? *ceys gaya nak sedapkan hati.. 

conclusionnya tahun ni berbuke puase full kat umah jerk! ouh sadis! :P  korang lak harus setiap hari berbuka kat luar kan---> sape tak ngaku die tipu.. :P:P:P

apa apa pun... last word sile la percaye i memang bukak 'puase' ngan mereka mereka semua.. haha.. what a sweet memory.. :D

p/s:- takder nak cakap ape ape pun :D

ThankS FoR ReaDinG ^_^

Popular Posts