Ok FINE memang kena tipu hari ni *PASRAH! :))


as usual 2, 3, 4 hari sekali seminggu i akan pergi driving class kat kmse. tapi harini tak belajar memandu pun bcoz nak nilai my prestasi dalam driving mendriving nih.. chewah! Nilai gitu..

alkisahnya before this cikgu aii da cakap time nilai nanti kene ikut y macam study biasa ni. starting with pusing jalan raya di dalam bangunan dulu barulah ke jalan raya yang betul.. n selama ni just bawak kancil je..

bile dinilai naik kereta viva.. sumpah haku memang tak pernah naik viva so mana la tahu cermin kene pusing2.. lock pun kat tepi tempat bukak cermin. kalut sekejap mencari.*ingatkan automatic. tekan je turun . haha.. bila dah kalut semua yang belajar lupe cam tu jer.. 

pendekkan citer time start untuk dinilai*bawak kete lalu roundaboard aii pun tanya la penilai tu

 "kene lalu jalan tu ke" ----> tangan tunjuk ke arah jalan raye betul.

dan die angguk. aii pun tanpe berpikir panjang terus gerak ke jalan raye betull.. dan tertibe.

"cikgu awak tak cakap ke sebelum g jalanraya betul kene pusing kat dalam dulu.. ni salah ni.. x lulus dah awak ni kalo macam ni" *ayat lebih kurang la..

REACTION
"hah???tapi tadi..." terus diam.. dalam hati duk ngumpat sorang2 .. tadi orang tanya hangguk.. tipuuuuuu le tuewwwwwwww...

conclusionnya .. i tak past kowt.. n NEVER N EVER TRUST A MEN.. kan kan.. haha.. :p


p/s:- suke la naik viva! ringan gitu.. haha.. semakin melonjak2 rase hati nak beli viva tahun depan.. ouh my GOD.. please please.. give me that car :P

ThaNkS FoR ReAdInG ^_^

Popular Posts