Thursday, August 18, 2011

Nak itu! Nak Ini! Semuanya nakkkkkkkk... :D


korang2.. u know what puase dah 18 hari! ouh yeah! da nak raye kan.. T__T 
heksited! so paham2 la bile da heksited nak raye mule la terase nak itu nak ini! 
dalam kepala sekarang ligat memikirkan MACAMMANE HAKU NAK DAPATKAN BENDA NI! ouh my..



ade jual secara online tak?? :P:P:P.. 
dulu adik lelaki ader so bile dekat2 nak raye diala orang y paling busy mencari mercun! ouh i tak main mercun okeyh! i main bunge api jerk! baru la dapat feel kekanak ribena gituuuuuuwwwwwww bile dapat pusing pusing sambil nyanyi2 ooooooo balik kampung ..oooo balik kampung hati riang.. even sebenarnya tak balik kampung pun T___T.. yeh! rumah i skang ni memang kat kampung so nak balik mne lagi.. :P..

btw back to story.. dulu die la suplier bunge api untuk kami adik beradik tapi skang dia da conti study kat pahang.. so dia takder sekarang.. minggu depan baru balik cuti..  pastu i tengok lately nih dia macam baik2 gitu.. dah tak main mercun bom bam bim tuh .. bunge api apatah lagi! ceyh hipokrit! konon da besar la tu.. ta main dah bende2 ni semuaa.. uhuhuh..booooooooooooo same diaaaaaaa.. hahaha.. okeyh akak die da sewel sebab jiwe kanak2 ribena tak dapat nak dibuat.......

huk3.. bosan la.. tengok la nanti kalo g pasar malam haku nampak bunge api banyak2.. satu lori nak beli biar puas hati.. ngee~~  :P

p/S:- rindu la nak balik pada zaman kanak2 ribena.. boleh gelak gelak setiap hari.. no need to wory about others things.. kan kan.. haha.. :D

ThanKs FoR ReaDiNG ^_^