Wednesday, August 10, 2011

Lately ni tetiba rase macam nak....



macam nak..

macam nak..
MENGIDAM!!
haha.. ayat siyes tak leh bla..
actually hari ni tertibe *tertibe ye tak niat pun tertengok biskut CHOCOLATE WALNUT CHIP and siyes nafsu nak makan biskut tu membuak2.. grrrr...

Gambar diculik dari pakcik google

 rase dia ala ala biskut yang kat famous amost tu kan..*kat alamanda ade jual tapi mahalnya memang tak boleh bla..  kat sini *tm mane ader.. siyes sangat2 sadis.. lidah i sedari tadi terasa rasa keenakan  coklat tu kat mulut.. huwaaaaaaaa...nak biskut.. huhuh...

nak buat sendiri tapi.. tapi oven pulak rosak.. lagi sekali sangat2 sadis.. apa apa pun i feeling like mengidam2 ni maybe sebab skang ni ngah demam. yes! starting from first puase sampai la hari ni asyik duk berkepit ngan tisu.. haku pun tak paham kenape boleh demam secara girangnya puase kali ini.. apa kah dose dan salahku? heh! dramatic!!

btw last word.. tadi i dengar orang duk main2 mercun. nak2 ngah demam ni jiwe kan sensitif bagai.. n bile dengar mercun tu tertibe dapat satu feeeling yang indah bangat! hee.. yes i`m just feel like you was here with me. kite same2 sambut raye aidilfitri.. you n me! together with my family.. ramadhan tu indah kan..  3 tahun lagi.. insyaallah jikalau diizinkan Allah...  amin.. ^__^ * the weird thing here just the feeling that i got is with somebody else.. differ with the person that i care/fall in all this while.. apakah y ALLAH mahu tunjukkan sebenarnya ya??? err abaikan.. :D:D:D




p/s:- esok puase yang kesebelas!! yeah!